12 produkti, kurus labāk nevis griezt, bet sarīvēt. Nr.3 īpaši pārsteidza...

Advertisement
Advertisement

Visbiežāk mēs rīvējam burkānus un sieru pārējie produkti vairumā gadījumos mēs ieraduma pēc sagriežam. Bet rīvei ir ļoti plašs pielietojums vienkārši daudzi par to nezina. Par to kādus produktus vislabāk sarīvēt.



Raksta turpinājums - lapa #1
1. Cieti vārītas olas.
Protams, olas visi rīvē “Siļķes kažokā” un citos salātos. Bez tam rīvētas olas var kļūt par labu papildinājumu garnējumam, piemēram, rīsu putrai brokastīs, bet vēl no smalki sarīvētām olām sanāk gards papildinājums sviestmaizēm.
2.Šokolāde
Ar rīvētu šokolādi var apbērt tortes Frapučīno, desertus un siera kūkas. Sarīvēt šokolādi var ļoti viegli, galvenais, ir neņemt lielus gabalus.
3.Maize
Tas ir kaut kas jauns. Maizes paliekas var viegli pārvērst panējumā saliec tās plastikāta konteinerā un ievieto saldētavā. Pēc tam sarīvē tik cik ir nepieciešams un pēc tam apbrūnini cepeškrāsnī.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 15:22Līga
Vels Kilmers, nevis Bels!
0 0 Vakar 00:29Vnk meitene
Protams, ir robežas kuras nedrīkst pārkāpt. Arī minētām piekrītu, bet ne visām. Galvenais, lai sieviete justos novērtēta un laimīga. Ja vīrietis ir atbilst, tad šis raksts nav vajadzīgs vispār.
0 0 Aizvakar 23:24Niks
Pilnigi nepiekriku bet daleji itkā ir taisniba

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017