12 produkti, kurus labāk nevis griezt, bet sarīvēt. Nr.3 īpaši pārsteidza...

Advertisement
Advertisement

Visbiežāk mēs rīvējam burkānus un sieru pārējie produkti vairumā gadījumos mēs ieraduma pēc sagriežam. Bet rīvei ir ļoti plašs pielietojums vienkārši daudzi par to nezina. Par to kādus produktus vislabāk sarīvēt.



Raksta turpinājums - lapa #1
1. Cieti vārītas olas.
Protams, olas visi rīvē “Siļķes kažokā” un citos salātos. Bez tam rīvētas olas var kļūt par labu papildinājumu garnējumam, piemēram, rīsu putrai brokastīs, bet vēl no smalki sarīvētām olām sanāk gards papildinājums sviestmaizēm.
2.Šokolāde
Ar rīvētu šokolādi var apbērt tortes Frapučīno, desertus un siera kūkas. Sarīvēt šokolādi var ļoti viegli, galvenais, ir neņemt lielus gabalus.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Saistītie raksti

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 15:08Zuze
Kādas te muļķības raksta. Var jau būt, ka tas maisījums matiņus noņems, bet ataugs tik un tā ātri. Tas ir tas pats kas ar depilācijas krēmu. Ja grib, lai būtu uz ilgu laiku, tad jāiet uz lāzerepilāciju. Saknes var iznīcināt tikai ar lāzeri.
0 1 Šodien 12:30z
Un kā ar miltiem? Sastāvdaļās nav, bet pagatavojot jāliek, cik daudz?
0 1 Šodien 09:34Kika
Nepatiesiiba....

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Daudz laika pavadi pie datora?
Proti kādu svešvalodu?
Un gribi nopelnīt?

Iespējams šis ir darbiņš tieši Tev!
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017