12 produkti, kurus labāk nevis griezt, bet sarīvēt. Nr.3 īpaši pārsteidza...

Advertisement
Advertisement

Visbiežāk mēs rīvējam burkānus un sieru pārējie produkti vairumā gadījumos mēs ieraduma pēc sagriežam. Bet rīvei ir ļoti plašs pielietojums vienkārši daudzi par to nezina. Par to kādus produktus vislabāk sarīvēt.



Raksta turpinājums - lapa #1
1. Cieti vārītas olas.
Protams, olas visi rīvē “Siļķes kažokā” un citos salātos. Bez tam rīvētas olas var kļūt par labu papildinājumu garnējumam, piemēram, rīsu putrai brokastīs, bet vēl no smalki sarīvētām olām sanāk gards papildinājums sviestmaizēm.
2.Šokolāde
Ar rīvētu šokolādi var apbērt tortes Frapučīno, desertus un siera kūkas. Sarīvēt šokolādi var ļoti viegli, galvenais, ir neņemt lielus gabalus.
3.Maize
Tas ir kaut kas jauns. Maizes paliekas var viegli pārvērst panējumā saliec tās plastikāta konteinerā un ievieto saldētavā. Pēc tam sarīvē tik cik ir nepieciešams un pēc tam apbrūnini cepeškrāsnī.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 12:18Aplams
Viss,kas rakstā ir pierakstīts, to var arī darīt, ja esi ar kādu kopā. Ja to nevari izdarīt,tātad nav pareizais cilvēks Jums blakus! Es visu šo varu darīt un man ir blakus cilvēks, kas mani mīl un uzticas man... Un mani bīda uz maniem sapņiem, lai tie piepildās, jo arī viņam ir svarīgi lai es tos piepildītu...
0 0 Vakar 08:49Lapsa
Pilnībā šie komentāri man ir pieņemami...nekā nežēlīga nesaskatu.
0 1 Aizvakar 21:35Zuze
Pareizi darīts, man bija līdzīga situācija tik no vīrieša puses. Viņš saviem bērniem pa manu naudu veikalā pirka drēbes bet manējiem humpalas knapi atļāva nopirkt pirms skolas. Ar to man pietika.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017