12 produkti, kurus labāk nevis griezt, bet sarīvēt. Nr.3 īpaši pārsteidza...

Advertisement
Advertisement

Visbiežāk mēs rīvējam burkānus un sieru pārējie produkti vairumā gadījumos mēs ieraduma pēc sagriežam. Bet rīvei ir ļoti plašs pielietojums vienkārši daudzi par to nezina. Par to kādus produktus vislabāk sarīvēt.



Raksta turpinājums - lapa #1
1. Cieti vārītas olas.
Protams, olas visi rīvē “Siļķes kažokā” un citos salātos. Bez tam rīvētas olas var kļūt par labu papildinājumu garnējumam, piemēram, rīsu putrai brokastīs, bet vēl no smalki sarīvētām olām sanāk gards papildinājums sviestmaizēm.
2.Šokolāde
Ar rīvētu šokolādi var apbērt tortes Frapučīno, desertus un siera kūkas. Sarīvēt šokolādi var ļoti viegli, galvenais, ir neņemt lielus gabalus.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Saistītie raksti

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Pirms 19 minūtēm201l7
Vajadzetu vairak pieminet ari Estonia kuği. Kurs joprojam ir liela mikla tas nogrimsana. Par vispar neviens neruna. Ta itka nekas nebutu noticis.
0 2 Šodien 17:14ilze
Par ko ir šis raksts,tā arī nav saprotams.Varbūt par to,ka Braseltona ie Gruzijā? :D
0 0 Šodien 16:08Marta
Ha-ha -ar photoshopu likvidētas strijas..- pat apenītes tās pašas un vienādi šķībi uzvilktas. Šāda satura rakstam ļoti neveiksmīga vizualizācija- vairāk atbilstu rakstam par fotošopa varenību :D :D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Daudz laika pavadi pie datora?
Proti kādu svešvalodu?
Un gribi nopelnīt?

Iespējams šis ir darbiņš tieši Tev!
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017