12 produkti, kurus labāk nevis griezt, bet sarīvēt. Nr.3 īpaši pārsteidza...

Advertisement
Advertisement

Visbiežāk mēs rīvējam burkānus un sieru pārējie produkti vairumā gadījumos mēs ieraduma pēc sagriežam. Bet rīvei ir ļoti plašs pielietojums vienkārši daudzi par to nezina. Par to kādus produktus vislabāk sarīvēt.



Raksta turpinājums - lapa #1
1. Cieti vārītas olas.
Protams, olas visi rīvē “Siļķes kažokā” un citos salātos. Bez tam rīvētas olas var kļūt par labu papildinājumu garnējumam, piemēram, rīsu putrai brokastīs, bet vēl no smalki sarīvētām olām sanāk gards papildinājums sviestmaizēm.
2.Šokolāde
Ar rīvētu šokolādi var apbērt tortes Frapučīno, desertus un siera kūkas. Sarīvēt šokolādi var ļoti viegli, galvenais, ir neņemt lielus gabalus.
3.Maize
Tas ir kaut kas jauns. Maizes paliekas var viegli pārvērst panējumā saliec tās plastikāta konteinerā un ievieto saldētavā. Pēc tam sarīvē tik cik ir nepieciešams un pēc tam apbrūnini cepeškrāsnī.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 01:01 18.04maritta
un kā ar 'džekiem' !? pati būšu pērtiķiene
1 0 13:51 17.04arnolds
Nedod. Ka ta pati dabus.
1 0 09:14 17.04Fans
Raksta autoram vajadzētu noskatīties " Mīļoto Radžu" un tad runāt:)
Hema Malini nespēlēja dvīnes. Ja kas! Filmā nebija dvīnes...

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017