Aromāts sajūtams tieši cauri ekrānam! Skumbrija pudelē, skaista, trekna…

Advertisement
Advertisement

Skumbriju pēc šīs receptes katru reizi uz svētku gadu taisa mana mamma. Zivtiņa sanāk ne sliktāka kā veikalā, ļoti maiga, sulīga, mēreni sāļa un pikanta. Iesaku pagatavot, mazākais, trīs gabalus, ne kumosiņa nepaliks uz galda, garantēju!

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā garšīgi iesālīt skumbriju

Garšīgi iesālīt skumbriju mājas apstākļos ir ļoti vienkārši. Visa lieta slepenās garšvielās, kuras zivij piešķir zeltainu toni. Var izmantot saldētu zivi, bet tikai marinēt to var, kad pilnībā atlaidusies. Recepte paredzēta zivīm ar kopējo svaru līdz 1,5 kg.
Sastāvdaļas

• 3 skumbrijas
• 1l ūdens
• 5 ēd.k. sāls
• 2 ēd.k. cukura
• 1 sīpols
• 3 ēd.k. melnās tējas bez aromatizatoriem
• 2 saujas sīpolu mizas
• 2 smaržīgo piparu zirnīši
• 2 krustnagliņas
• 10 koriandra sēkliņu
• 2 lauru lapas
• 3 melno piparu zirnīši
Pagatavošana

1. Marinādei ņem katliņu ar tilpumu ap 2,5 litriem. Ielej tajā ūdeni, pievieno sāli, cukuru un labi izmaisi. Pievieno pārējās garšvielas un gredzenos sagrieztu sīpolu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Pirms 6 minūtēmAndis
Kaut kaads murgs! :))) Taa ir nozheelojamaa rietumu "mediciinas" propaganda kas padara cilveekus par zaalju rijeejiem un upuriem. Jau smadzenees potee ka bez zaaleem nav dziives.
0 0 Aizvakar 20:45gunca
es arī pēc matu krāsas
0 0 Aizvakar 13:59Laura
Ja sobrid ari dzivoju ar vienu, kurs man parbauda telefonu, pierakstus. Jaatskaitas kur eju, cikos busu majas. Viena nekur nevaru iet. Katru dienu stridas. Taisa problemas.dzivoju ka cietuma. Nevaru pat ar draugiem satikties.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017