Aromāts sajūtams tieši cauri ekrānam! Skumbrija pudelē, skaista, trekna…

Advertisement
Advertisement

Skumbriju pēc šīs receptes katru reizi uz svētku gadu taisa mana mamma. Zivtiņa sanāk ne sliktāka kā veikalā, ļoti maiga, sulīga, mēreni sāļa un pikanta. Iesaku pagatavot, mazākais, trīs gabalus, ne kumosiņa nepaliks uz galda, garantēju!

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā garšīgi iesālīt skumbriju

Garšīgi iesālīt skumbriju mājas apstākļos ir ļoti vienkārši. Visa lieta slepenās garšvielās, kuras zivij piešķir zeltainu toni. Var izmantot saldētu zivi, bet tikai marinēt to var, kad pilnībā atlaidusies. Recepte paredzēta zivīm ar kopējo svaru līdz 1,5 kg.
Sastāvdaļas

• 3 skumbrijas
• 1l ūdens
• 5 ēd.k. sāls
• 2 ēd.k. cukura
• 1 sīpols
• 3 ēd.k. melnās tējas bez aromatizatoriem
• 2 saujas sīpolu mizas
• 2 smaržīgo piparu zirnīši
• 2 krustnagliņas
• 10 koriandra sēkliņu
• 2 lauru lapas
• 3 melno piparu zirnīši
Pagatavošana

1. Marinādei ņem katliņu ar tilpumu ap 2,5 litriem. Ielej tajā ūdeni, pievieno sāli, cukuru un labi izmaisi. Pievieno pārējās garšvielas un gredzenos sagrieztu sīpolu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 01:01maritta
un kā ar 'džekiem' !? pati būšu pērtiķiene
1 0 13:51 17.04arnolds
Nedod. Ka ta pati dabus.
1 0 09:14 17.04Fans
Raksta autoram vajadzētu noskatīties " Mīļoto Radžu" un tad runāt:)
Hema Malini nespēlēja dvīnes. Ja kas! Filmā nebija dvīnes...

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017