Aromāts sajūtams tieši cauri ekrānam! Skumbrija pudelē, skaista, trekna…

Advertisement
Advertisement

Skumbriju pēc šīs receptes katru reizi uz svētku gadu taisa mana mamma. Zivtiņa sanāk ne sliktāka kā veikalā, ļoti maiga, sulīga, mēreni sāļa un pikanta. Iesaku pagatavot, mazākais, trīs gabalus, ne kumosiņa nepaliks uz galda, garantēju!

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā garšīgi iesālīt skumbriju

Garšīgi iesālīt skumbriju mājas apstākļos ir ļoti vienkārši. Visa lieta slepenās garšvielās, kuras zivij piešķir zeltainu toni. Var izmantot saldētu zivi, bet tikai marinēt to var, kad pilnībā atlaidusies. Recepte paredzēta zivīm ar kopējo svaru līdz 1,5 kg.
Sastāvdaļas

• 3 skumbrijas
• 1l ūdens
• 5 ēd.k. sāls
• 2 ēd.k. cukura
• 1 sīpols
• 3 ēd.k. melnās tējas bez aromatizatoriem
• 2 saujas sīpolu mizas
• 2 smaržīgo piparu zirnīši
• 2 krustnagliņas
• 10 koriandra sēkliņu
• 2 lauru lapas
• 3 melno piparu zirnīši
Pagatavošana

1. Marinādei ņem katliņu ar tilpumu ap 2,5 litriem. Ielej tajā ūdeni, pievieno sāli, cukuru un labi izmaisi. Pievieno pārējās garšvielas un gredzenos sagrieztu sīpolu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 10:46K
Nezināju, izrādās vista un gaļa vispār ir lielākie piesārņojuma avoti virtuvē! Un tā ir jā slauka ar salvetēm lai šis piesārņojums nenonāktu uz virtuves priekšmetiem. Ar ko domā cilvēks kurš to raksta vai izkopē.?
0 1 Aizvakar 14:14Aija
Dažas lietas gan ir muļķības
0 0 11:27 15.01ema
viss skaidrs nav ko komentēt

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017