Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Advertisement

`Man neizdevās!` Diemžēl puse no maniem draugiem neprot gatavot biezpienu plācenīšus. Visbiežāk, dažas visai izveicīgas saimnieces atzīst, ka viņām izdodas kaut kas, kas ir līdzīgs ceptam linolejam... Kādēļ gan tā, jo šis ēdiens - visu iemīļots, bet bērni vispār biezpiena plācenīšus dievina?!

 

Tagad tu uzzināsi visus noslēpumus, visas nianses ideālu biezpiena plācenīšu pagatavošanai. Sāksim ar populārāko kļūdu izpēti. Tagad droši nepiedegs!

Raksta turpinājums - lapa #1
PAŠAS POPULĀRĀKĀS KĻŪDAS BIEZPIENU PLĀCENĪŠU GATAVOŠANU

1. Tu izvēlies mitru un irdenu biezpienu.
Biezpiens ir ēdiena pamats un to ir jāizvēlas sausu un blīvu.

2. Tu uzbriedini rozīnes verdošā ūdenī.
Lai rozīnes paliktu blīvas, bet iegūtu maigumu, ir jāiemērc tās siltā ūdenī. Šādā veidā iemērktas rozīnes lieliski izskatīsies biezpiena plācenīti. Mērkšanas ilgums: 20 minūtes.

3. Tu pievieno cukuru biezpiena masai, pirms tam kā veidot plācenīšus.
Cukuru pievieno gatavošanas pašā sākumā. Cukuru liek klāt olas dzeltenumam. Pārāk daudz cukura likt nevajag, jo tad plāceņi izdosies cieti un iekšā mitri, pavisam ne gaisīgi! Jo cepot viss liekais cukurs iekšā sāks kust, sabojājot ēdiena pagatavošanas procesu.

4. Tu pievieno miltus pa tiešo biezpiena masā.
Nevajag pievienot miltus biezpiena mīklai! Miltus ir jāizmanto tikai tam, lai pirms cepšanas apviļātu biezpienu plācenīšus tajā.

5. Tu cep biezpiena plācenīšus sviestā.
Cepot biezpiena plācenīšus izmanto tikai eļļu! Sviests neder, tie sadegs un sadalīsies.

Jā, šīs kļūdas nevajag pieļaut, ja ķeries pie lietas. Savādāk kulinārais murgs ir garantēts. Biezpiena sieriņi izdodas lieliski, tikai tad, ja pareizi tos gatavot. Sāksim! Šī gardo biezpienu plācenīšu recepte ir ņēmusi vērā visas nianses, esi droša - tie izdosies ideāli.

KĀ PAGATAVOT GARDUS BIEZPIENA PLĀCENĪŠUS

Sastāvdaļas:
- 300 g biezpiena;
- 2 olas;
- 3 ēdamkarotes cukura bez kalniņiem;
- rozīnes pēc garšas;
- šķipsniņa sāls;
- miltus, lai izveidotu plācenīšus;
- augu eļļa.

Pagatavošana:
1. Saberz biezpienu ar sieta palīdzību, piespied to ar karoti pie sieta sienām. Var izmantot blenderi šim mērķim. Bet tieši siets nodrošinās pareizo biezpiena konsistenci. Tas ir biezpiena plācenīšu gaisīguma noslēpums Nr.1!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 17:28Es arī brīnos
Kā vispār uz planētas zeme palicis kāds nemusulmanis! Sevišķi jābrīnās par frančiem, itāļiem, gruzīniem utt(vīns ir ikdienas deva), vāciešiem(alus ir ikdiena)?!!!:D
0 0 Aizvakar 10:01Inara
Laj vejcas
0 0 08:24 15.06Maiga
Kaadas mulkiibas saucamo naudas koka lapu sulu esmu likusi uz bruuces un viss labi sadzija vienaa mirklii.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017