Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #2
2. Atdali olu dzeltenumus no baltumiem. Baltumus ieliec ledusskapī, lai atdziest. Dzeltenumus sakul ar cukuru.
3. Saputo atdzisušos olu baltumus. Lai tie labi saputotos, pievieno sāls šķipsniņu!

4. Izliec rozīnes uz papīra virtuves dvieļa, var pat ietīt, lai nosusinātu. Rozīnēm ir jābūt sausām! Protams, rozīnes nav obligāta sastāvdaļa. Var tās aizvietot ar jebkuriem žāvētiem augļiem, var pat pamēģināt pagatavot biezpiena plāceņus ar grieķu riekstiem.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 16:17 10.06edgars
Bolsets
0 1 18:30 09.06...
bija man Mikroša
0 0 12:56 09.06joker
krievija vel jo projam visas tas lietas ira atpalikusi valsts

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017