Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
5. Akurāti samaisi biezpienu, rozīnes un olu dzeltenuma masu. Tad uzmanīgi pievieno saputoto olu baltumu, visu samaisi. Var pievienot nedaudz kanēli pikantumam.
6. Labi uzkarsē pannu. Lai pārbaudītu vai tā ir gana sakarsusi, uzmet uz sausu pannu šķipsniņu ar miltiem. Ja milti kļūs gaiši brūni, panna ir gatava cepšanai!

7. Uzlej uz sakarsētās pannas aptuveni 2 ēdamkarotes eļļas. Uzreiz samazini uguni. Labi apviļā plāceņus miltos, izveidojot miltu apvalku.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 06:45 02.06Baiba
fotogrāfēties var visur ,un šīs visas ir muļķības -tikai labi būtu ,ja cilvēki mācētu fotogrāfēt.Reizēm ieliek tādas bildes ,kad mati ceļas stāvus-tāpēc iesaku visiem drusku palasīt kā pareizi jāfotografē ,kā jānovieto kadrā persona kas tiek fotogrāfēta,ko jūs cenšaties ar šo bildi pateikt citiem.Parādīt sevi ,vai ainavu aiz muguras.Bet kam pie kājas viss ,lai tik bildējas uz nebēdu.
1 0 19:51 01.06Mišonis
Un maksāsi tiesas izdevumus. Būs lēti.
0 1 00:00 01.06Sanita
Viennozimigi piekritu! Tieshi shodien bija diskysijas ar.maniem studentiem par sho temu. Bet taa,DIEMZEL, nedoma daudz vecaku. Lielakajai dalai vajag zelta atestatus, uzslavas un pashvaldibas stipendijas.....

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017