Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
8. Uzliec plāceņus uz pannas un apcep no abām pusēm. Ja ir nepieciešams, pievieno nedaudz eļļas cepšanas laikā.
9. Izliec gatavos biezpiena plāceņus uz papīra dvieļiem, lai liekā eļļa iesūktos tajos.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 00:51 25.05pepis
p apmainat ar n :D
0 0 23:01 23.05Fifa
Nezinu gan kā zirgs atšķiras no liellopa , abi pēc raksta ēd vienu un to pašu.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017