Degvīns ar eļļu no neārstējamām slimībām! Par Šečenko metodi zin daži...

Advertisement
Advertisement

Ševčenko metodi lieto daudzu `neārstējamu` slimību iznīdēšanai. Vēzis, sarkoma, aknu ciroze, hepatīts, pankreatīts, nefrīts, jebkuras ēdes, diabēts, hipertonija, stenokardija, artrīts, astma, alerģija: metodes autors ir pārliecināts, ka pareizi veikta ārstēšana ar degvīnu un eļļu dos pozitīvu rezultātu, nostiprinās imunitāti un cilvēkam atgriezīs vēlēšanos dzīvot tālāk.


Nikolajs Ševčenko brīdina, ka nedrīkst pārtraukt ārstēšanu ar šo metodi, melot slimniekam par viņa diagnozi un ārstēties ar citām tautas metodēm, kuras var ietekmēt rezultātu.


Ārstnieciskās emulsijas lietošanas laikā jāatsakās no dzīvnieku taukiem, eļļas lietošanu uzturā (drīkst tikai emulsijas sastāvā), jebkuriem saldumiem, saldiem augļiem. Tikai tādā gadījumā degvīns ar eļļu iedarbosies!

Raksta turpinājums - lapa #1
Degvīns ar eļļu

Sastāvdaļas
• 30 ml nerafinētas saulespuķu eļļas
• 30 ml 40%-ga degvīna
• trauks ar vāku sakratīšanai

Pagatavošana
1. Pievērs uzmanību eļļas un degvīna kvalitātei, kuri tiks iekļauti ārstnieciskā maisījuma sastāvā. Eļļai obligāti jābūt nerafinētai, svaigai. Degvīnam pēc stipruma – ne zemāk par 40 %.
2. Maisi degvīnu ar eļļu piecas minūtes un pēc iespējas ātrāk izdzer.
3. Lieto maisījumu 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. Maisījums jādzer 10 dienas pēc kārtas, tad ieturēt 5 dienu pārtraukumu. Un tā pēc kārtas divas reizes. Trešo reizi dzer maisījumu 10 dienas un obligāti izdari pārtraukumu uz 14 dienām. Tas ir viens ārstēšanās kurss.

Nekādu apstākļu dēļ nedrīkst mainīt augstāk minēto ārstēšanās grafiku, dzert lielāku vai mazāku noteikto ārstēšanās devu pēc šīs metodes.

Minētā ārstēšanās metode bija labi zināma pirms kāda laika un ir palīdzējusi daudziem cilvēkiem. Nesen viena mammas paziņa, ārste pēc profesijas, nolēma iziet tādu kursu: viņai tika noteikta diagnoze `izkliedētā skleroze`. Sievietes stāvoklis uzlabojās!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

1 0 Vakar 10:20wowo
11, kāds 14?
0 0 Vakar 08:25Aija
Par svaigajiem tomātiem un marinētiem gurķiem man gan ir šoks, jo parasti kā uzkodas izvēlamies dārzeņus ( tieši cherry tomātus un kādus mazos marinētos gurķus vai šampinjonus). Pie jebkāda alkohola labi der arī sausās uzkodas, īpaši man patīk Vynotekas piedāvājums ( www.vynoteka.lv/uzkodas ) - nekas neparasts, bet viss ir tiešām ļoti gards + vītināta gaļa plānos gabalos ar chilly mērcīti - rakstu un siekaloju :) Kādas ir jūsu mīļākas uzkodas? Vai kādas no tām ir minētas rakstā?
0 1 Aizvakar 14:56valdsi
14 galigi jums ar metamatiku iet buldogs 5 raibaid 4 un divi kauli nav gadijuma 11 jaliek ? jums veel par so darbu maksaa kauns

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017