“Klostera istabas” ekskluzīvā recepte! Ciemiņi nepacietībā gaida desertu…

Advertisement
Advertisement

Postpadomju laikos torte `Klostera istaba` – viena no visiecienītākajām. Šai receptei ir vairāki nosaukumi: `Malka zem sniega`, `Paugurs`, `Pagale`. Taču būtība viena un tā pati. Tās ir caurulītes no mīklas, saliktas kaudzītē un piesātinātas ar krējuma krēmu. Parasti ‘Klostera istabu’ gatavo ar konservētu ķiršu pildījumu. Man labāk garšo torte ar melnām plūmēm un riekstiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
Torte “Klostera istaba”

Sastāvdaļas mīklai

• 3 olas
• 1 glāze cukura
• 1 glāze krējuma
• 250 g margarīna
• 4 glāzes miltu
• 0,5 ēd.k. sodas
• etiķis sodas dzēšanai

Sastāvdaļas pildījumam

• 200 g melno plūmju
• 200 g grieķu riekstu
• 100 g magoņu sēkliņas

Sastāvdaļas krēmam

• 1 l krējuma
• 350 g cukura
• 1 šokolādes tāfelīte rotāšanai
Pagatavošana

1. Atdali dzeltenumus no baltumiem, dzeltenumus sarīvē ar cukuru.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 02:17L
Nu tad gudrinieki, māciet šito informāciju jau skolā, sabiedriskās mācības stundā! darīts tiek tieši pretējais. Stervas sastāda sab.māc. brošūras, ar pamācību, ka vajag tikai joksēties jau no 6.klases!!
0 0 Vakar 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 2 Aizvakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017