Lūk, kā pareizi izvēlēties arbūzu: šo triku man iemācīja viens fermeris!

Advertisement
Advertisement

Arbūzs – visu pats gaidītākais un mīļākais vasaras atribūts. Izvēlēties nogatavojušos un garšīgo augli brīžiem šķiet neiespējama lieta. Pārdošanā mēdz būt tik daudz arbūzu, ka no daudzveidības acīs raibs.


Šodien mēs padalīsimies ar noslēpumu kā izvēlēties pašus gardākos un nogatavojušos augļus! Tagad tu ne par ko neapjuksi arbūza izvēlē.

Raksta turpinājums - lapa #1
Kā izvēlēties arbūzu

1. Pēc izmēra

Vajag uzmanīties no liela izmēra arbūziem. Bieži vien klimats neveicina gigantisku izmēru augļu izaudzēšanu. Sekojoši, ir liela iespējamība, ka tādi arbūzi bija piebaroti ar mākslīgo mēslojumu.

2. Pēc dzeltenā plankuma

Tāda īpatnība ir gatava augļa pazīme. Jo dzeltenāks plankums, jo garšīgāks un saldāks tevis izvēlētais arbūzs.

3. Pēc dzimuma pazīmes

Maz kurš zin, ka arbūzus var atšķirt pēc dzimuma pazīmēm. `Zēni` – lielāki un izstiepti, bet `meitenes` – mazākas un nedaudz saplacinātas. `Meitenes` – saldākas.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 11:19Gaida
Berniba pagarsoju .Nezinaju vai var est .
0 0 Aizvakar 06:30Dzons
Būss jaizmēgina
1 1 00:56 15.08Ieva
Citronūdens tikko sagatavots ir derīgs tikai 20 minūtes, ja to dzer visas dienas garumā, tas veido skābu vidi organismā un tam nav nekādas pozitīvas iedarbības.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017