Lūk, kāpēc mazgāt gaļu pirms gatavošanas ir nāvīgi bīstami!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
Ir vēl viens arguments, kurš tevi pārliecinās nemazgāt gaļu iepriekš: ar ūdens strūklu, īpaši karsto, tu izjauc molekulāro sastāvu uz gaļas virsmas, līdz ar to bojā tās garšas kvalitāti. Citiem vārdiem, tāda gaļa nepaliks brūna, zaudēs savu garšu un aromātu. Tas ir, gaļa tikai sautēsies, bet, kamēr viss šķidrums iztvaikos, sulīgais steiks vispār zaudēs visu savu sulu.
Ko iesaka šefs?

1. Kulinārijas termometrs – uzticams palīgs tavā virtuvē. Kolīdz sulīgā gabaliņa temperatūra iekšienē sasniegs 55 °C, esi pārliecināts – tavai veselībai nekas nedraud. Vārdu sakot, dažāda veida gaļai temperatūra, kurā iet bojā kaitīgās baktērijas, ievērojami atšķiras. Piemēram, liellopu gaļai pietiekoši 60 °С, bet vista jāuzkarsē līdz 75–80 °С.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 12:47 30.05Juta
Pamuļķi!!!
0 0 09:22 27.05Ha
Piekrītu iepriekšējam komentāram!!!
2 0 18:52 26.05Vita. Dišlere
Tas visu mūžu ir teikts,ka pastiprina vērmele apetīti.Nezinu vai varu ticēt tai detoksa programmai.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017