Lūk, kāpēc mazgāt gaļu pirms gatavošanas ir nāvīgi bīstami!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
2. Tā vietā, lai mazgātu gaļu, pēc pirkuma tās virsmu nosusini ar papīra dvieli un liec uz pannas. Papīru, ar kuru susināji gaļu, obligāti izmet, bet rokas kārtīgi nomazgā ar ziepēm zem karsta ūdens strūklas.
3. Nav ieteicams arī mazgāt gaļu, kas pirkta sasaldēšanai. Mazgāšana ne tikai nepaglābs no baktērijām, bet arī ievērojami samazinās tādas gaļas uzglabāšanas termiņu. Nosusini gaļu ar tiem pašiem papīra dvieļiem, iepako un droši liec saldētavā uzglabāšanai.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 15:38 22.05Linda
Daļēja taisnība

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017