Lūk, kāpēc mazgāt gaļu pirms gatavošanas ir nāvīgi bīstami!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #5
4. Pats galvenais – gaļu pērc tikai pie pārbaudītiem piegādātājiem! Labam gaļas gabalam nav jābūt nekādiem blakus aromātiem, izņemot svaigas gaļas aromātu. Taukiem jābūt baltiem, cūkgaļai rozā, bet liellopu gaļai – piesātināti sarkanā krāsā.

Brūngana nokrāsa norāda uz tās zaudēto svaigumu un dzīvnieka krietno vecumu. Obligāti patausti gaļu: uzliec gaļu uz līdzenas virsmas un uzspied ar pirkstu – svaiga gaļa ātri atgūs iepriekšējo formu, bet aizstāvējusies gaļa tā arī paliks saspiesta.
Bet, ja gaļas gabalu tomēr vēlies nomazgāt, dari to ļoti uzmanīgi, neizšļaksti ūdeni un pēc mazgāšanas kārtīgi izmazgā izlietni un visus tuvumā esošos virtuves piederumus. Ievēro mūsu rekomendācijas un nekādas baktērijas tev nebūs bīstamas!

Dalies ar šo izzinošo rakstu ar draugiem, iespējams, viņi vēl arvien mazgā nopirkto gaļu pirms gatavošanas, bet velti!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 11:31 18.05Andrejs
Ļoti pareizs raksts !!!
0 0 06:33 16.05Mare
Protams Keita
Plastizētais pīļdeguns ir par tumšu lai vispār tiktu salīdzinats.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017