Lūk, kas notiks ar jūsu organismu, ja katru rītu likt mutē vienu ķiploka daiviņu

Advertisement
Advertisement

Ķiploks ir zināms tautas medicīnas līdzeklis, kurš tiek izmantots no agras bērnības, lai novērstu dažādas slimības. Ķiplokam ir pārsteidzošas īpašības, ietverot sevī dažādu īpašību kopumu. Ķiplokam ir antibakteriāla iedarbība, tas novērš saaukstēšanos, ārstē nieru slimību, pastiprina kapilāru aktivizāciju un ir labs adoptogēns. Ķīniešu praksē ķiploku izmanto, lai pilnībā stabilizētu organismu.

 

Viena no tādām ķīniešu ķiploka pagatavošanas receptēm var padarīt brīnumus ar jūsu organismu.

 

Lietojot vienu ķiploka daiviņu katru rītu, tas dos milzīgu labumu visam Jūsu organismam.


Iesāciet savu veselīgo rītu ar ķiploka daiviņu. Ja jūs mulsina veselas ķiploka daiviņas lietošana, tad sasmalciniet to. Pakāpeniski palieliniet to ķiploka daudzumu, ko jūs lietojat. Šis paņēmiens uzsākt rītu palīdzēs jums izvairīties no klepus un nierakmeņiem.



Raksta turpinājums - lapa #1
Kāds labums ir no ķiploka.

Jūsu organisma stiprināšana ar ķiploka palīdzību palielinās jūsu imūnās sistēmas funkcionalitāti un iznīcinās iesnu un gripas vīrusus.

• Ķiplokā nav daudz kaloriju
• Augstais joda līmenis, ko satur ķiploks, var efektīvi cīnīties ar vairogdziedzera slimībām. Izmantojot ķiploku, samazinās sirds un asinsvadu slimību risks.
• Pat sēnīšu un bakteriālās slimības var tik izārstētas ar ķiploka palīdzību.
• Regulē cukura līmeni asinīs.

Ķīniešu paņēmies, kā lietot ķiploku katru rītu

Ķīnieši izpilda ķiploka iekšējas lietošanas unikālu procedūru. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc ķīnieši vienmēr ir veseli, pat ja viņiem ir 100 gadi. Viņi ieliek ķiploka daiviņu mutē un to sūkā, it kā tā būtu konfekte. Viņi veic šo procedūru 30 minūtes katru rītu.

Efekts patiesi ir pārsteidzošs! Viņi ieliek ķiploka daiviņu mutē un to nekošļā, kas ir vairāk efektīvi. Siekalas ar barojošām vielām sasniedz asinis un izplatās pa visu organismu, attīra asinsvadus , kā arī asins limfu. Bez tam, ķiploks nostiprina mutes dobumu un asiņošanas gadījumā, ķiploks var to apturēt.
Kā izpildīt šo procedūru.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

1 1 Aizvakar 16:54oho
nu tik prasta reportāža,kā kāda pamatskolniece būtu to gatavojusi. Sen jau šī tēma izrunātra internetā,baigo svaigumu atraduši,ha! Pie mums,kā zināms,šādi konkursi nenotiek un arī balvas šādas var negaidīt!
0 1 Aizvakar 07:19Evita
Tajos laikos ne tikai maize bet viss bija daudz garsigaks.
1 1 16:09 14.12edzaa
vaij tiesam visa latvija nevienc neprot icepti tadu maijzi ka 25-30 gadu atpakal , vaij tas ir tik gruti , manas bernibas maijzei ir nenovertejama cena , , ,esmu braukajis pa daudziem gada tirdziniem untt, un neka pircis visu veidu un cenu maizi bet pat tuvu tam nau , kas notiek lv ,,

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017