Maigākās bulciņas pie boršča tikai 20 minūtēs! Tagad nevaru iedomāties savas pusdienas bez tām.

Advertisement
Advertisement

Kas var būt jaukāks par garšīgu boršču pusdienās? Tikai tas savienojumā ar maigākajām ķiploku bulciņām. Tās ir lieliskas maizes aizvietotājas, kā arī tās gatavojas ļoti vienkārši.


Mēs sagatavojām bulciņu pagatavošanas recepti, kuru pagatavošanai tu patērēsi tikai 20 minūtes. Mēs izmantosim rauga mīklu bez olām. Ar to ļoti viegli darboties, bet rezultāts vienmēr priecē.

Raksta turpinājums - lapa #1
Bulciņas ar ķiplokiem pie boršča

Sastāvdaļas mīklai
• 1 glāze silta ūdens ( 50-60 grādi )
• 1 ēd.k. cukura
• 3 ēd.k. saulespuķu eļļas
• šķipsniņa sāls
• 1 paciņa sausā rauga
• 3 glāzes miltu

Sastāvdaļas mērcei
• 1 tējk. sāls
• 2 ēd.k. saulespuķu eļļas
• 3 daiviņas ķiploka
• 50 ml auksta ūdens
• 0,5 diļļu saišķīša
Pagatavošana
1. Izsijā miltus. Bļodā sajauc ūdeni, eļļu, cukuru, sāli, raugu un mīci mīklu, kamēr tā atleks no rokām. Mīklai jāsanāk elastīgas, blīvas konsistences.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

Nu tam kas nezin, tad dzemdibu laika var but plisumi kurus biezi vien vajag sut un ka tu redzesi ko suj ja prieksa mezs. Ari galvu sujot, noskuj attiecigo laukumu. Lai nevajadzetu skut pirms susanas un lai skusanas laika matini neieklutu plisumos, to iesaka darit jau pirms dzemdibam. Starp citu ta ari arstiem vieglak redzet kad mazais nak.
0 0 Šodien 01:09Alise
Man ir 20, bet tādu pulksteni neatceros! Bet gan jau, ka redzējusi esmu :)
0 0 Vakar 21:10Ināra
Izskatās,ka patiesi tā IR

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017