Maigākās bulciņas pie boršča tikai 20 minūtēs! Tagad nevaru iedomāties savas pusdienas bez tām.

Advertisement
Advertisement

Kas var būt jaukāks par garšīgu boršču pusdienās? Tikai tas savienojumā ar maigākajām ķiploku bulciņām. Tās ir lieliskas maizes aizvietotājas, kā arī tās gatavojas ļoti vienkārši.


Mēs sagatavojām bulciņu pagatavošanas recepti, kuru pagatavošanai tu patērēsi tikai 20 minūtes. Mēs izmantosim rauga mīklu bez olām. Ar to ļoti viegli darboties, bet rezultāts vienmēr priecē.

Raksta turpinājums - lapa #1
Bulciņas ar ķiplokiem pie boršča

Sastāvdaļas mīklai
• 1 glāze silta ūdens ( 50-60 grādi )
• 1 ēd.k. cukura
• 3 ēd.k. saulespuķu eļļas
• šķipsniņa sāls
• 1 paciņa sausā rauga
• 3 glāzes miltu

Sastāvdaļas mērcei
• 1 tējk. sāls
• 2 ēd.k. saulespuķu eļļas
• 3 daiviņas ķiploka
• 50 ml auksta ūdens
• 0,5 diļļu saišķīša
Pagatavošana
1. Izsijā miltus. Bļodā sajauc ūdeni, eļļu, cukuru, sāli, raugu un mīci mīklu, kamēr tā atleks no rokām. Mīklai jāsanāk elastīgas, blīvas konsistences.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 10:01Inara
Laj vejcas
0 0 08:24 15.06Maiga
Kaadas mulkiibas saucamo naudas koka lapu sulu esmu likusi uz bruuces un viss labi sadzija vienaa mirklii.
0 0 08:04 15.06Lapsa
Un -BCFG-KĀPĒC NAV?????

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017