Maigākās bulciņas pie boršča tikai 20 minūtēs! Tagad nevaru iedomāties savas pusdienas bez tām.

Advertisement
Advertisement

Kas var būt jaukāks par garšīgu boršču pusdienās? Tikai tas savienojumā ar maigākajām ķiploku bulciņām. Tās ir lieliskas maizes aizvietotājas, kā arī tās gatavojas ļoti vienkārši.


Mēs sagatavojām bulciņu pagatavošanas recepti, kuru pagatavošanai tu patērēsi tikai 20 minūtes. Mēs izmantosim rauga mīklu bez olām. Ar to ļoti viegli darboties, bet rezultāts vienmēr priecē.

Raksta turpinājums - lapa #1
Bulciņas ar ķiplokiem pie boršča

Sastāvdaļas mīklai
• 1 glāze silta ūdens ( 50-60 grādi )
• 1 ēd.k. cukura
• 3 ēd.k. saulespuķu eļļas
• šķipsniņa sāls
• 1 paciņa sausā rauga
• 3 glāzes miltu

Sastāvdaļas mērcei
• 1 tējk. sāls
• 2 ēd.k. saulespuķu eļļas
• 3 daiviņas ķiploka
• 50 ml auksta ūdens
• 0,5 diļļu saišķīša
Pagatavošana
1. Izsijā miltus. Bļodā sajauc ūdeni, eļļu, cukuru, sāli, raugu un mīci mīklu, kamēr tā atleks no rokām. Mīklai jāsanāk elastīgas, blīvas konsistences.
2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
3. No mīklas izveido nelielas bumbiņas. Saliec tās ar sviestu iesmērētā formā apmēram 1cm attālumā vienu no otras, var arī blīvāk. Novieto formu siltā vietā burtiski uz 5 minūtēm.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 05:59Andis
Kaut kaads murgs! :))) Taa ir nozheelojamaa rietumu "mediciinas" propaganda kas padara cilveekus par zaalju rijeejiem un upuriem. Jau smadzenees potee ka bez zaaleem nav dziives.
0 0 20:45 21.01gunca
es arī pēc matu krāsas
0 0 13:59 21.01Laura
Ja sobrid ari dzivoju ar vienu, kurs man parbauda telefonu, pierakstus. Jaatskaitas kur eju, cikos busu majas. Viena nekur nevaru iet. Katru dienu stridas. Taisa problemas.dzivoju ka cietuma. Nevaru pat ar draugiem satikties.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017