Manas vecmāmiņas recepte! Kilograms burkānu, tomātu un pikanta ...

Advertisement
Advertisement

Tiklīdz runa ir par dārzeņu ikriem, atmiņā “uzpeld” kadrs no filmas "Ivans Vasilievičs maina profesiju", kur Savēlija Kramarova varonim tecēja siekalas, ieraugot "aizjūras baklažānu ikrus". Bet burkānu ikri, ko gatavot man mācīja mana vecmāmiņa, nav sliktāki.

 
Raksta turpinājums - lapa #1
Neparastie burkānu ikri ir lieliska uzkoda. Tos var pagatavot ļoti ātri, un tie ir maigi, viegli, garšīgi.

Tos var pagatavot un ēst tūlīt, un varat sagatavot izmantošanai vēlāk - kā vēlaties.
Galvenais ir tas, ka jums būs lielisks papildinājums gaļai, rīsiem, zivīm un citiem ēdieniem. Lai pagatavotu šo lielisku dārzeņu kaviāru, ir nepieciešamas vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas, kas neprasa lielus naudas izdevumus.

Aicinām jūs iepazīties ar seno burkānu ikru recepti, kas kādreiz bija goda vietā uz karaļa galda. Vienkārša un garšīga uzkoda, kas papildinās jebkuru ēdienu!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 10:01Inara
Laj vejcas
0 0 08:24 15.06Maiga
Kaadas mulkiibas saucamo naudas koka lapu sulu esmu likusi uz bruuces un viss labi sadzija vienaa mirklii.
0 0 08:04 15.06Lapsa
Un -BCFG-KĀPĒC NAV?????

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017