Ne par ko neuzminēsi, ko šie cilvēki dara purvā! Bet mēs pēc tam to ēdam...

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #2
Kad dzērvenes sāk nogatavoties, tajās veidojas nelieli tukšumi. Pateicoties tam, ogas kļūst vieglākas par ūdeni un turas tā virspusē. Lai novāktu ražu, čeku applūdina līdz 50 cm, tad ūdeni sakuļ ar speciālu kombainu.
Pēc šīs procedūras gatavās ogas atraujas no stīgām un uzpeld virspusē.
Peldošās dzērveņu ogas ar trali sadzen vienā čeka stūrī, no kurienes vienkārši izsmeļ tīras un nomazgātas dzērvenes!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 18:37 12.02es
mana dz. d. ir pie 2 dzīvniekiem tad laikam jāizvēlas simpātiskākais
0 0 17:51 12.02Hā-Hā
Aizmirsām atslēgu no stroķa izvilkt,lai būtu pilnībā ekonomija
0 0 10:06 12.02Liene
Pēdējās muļķības raksta par cilvēkiem. Es vismaz zinu ka Esmu cilvēks nevis dzivnieks. Un paldies dievam ,ka nav Mans datums mēnesis minēts.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017