Neliela viltība palīdzēja pagatavot labāko pasaulē `Gaļa franču gaumē`! Pieraksti…

Advertisement
Advertisement

100 g šī maigā ēdiena satur tikai 105 kalorijas! Tas nozīmē, ka tradicionālā svētku recepte kā pēc burvju mājiena pārvērtās par diētisko. Kas ir ļoti svarīgi, ēdiens nav zaudējis savas lieliskās garšas īpašības, kaut arī mēs to gatavosim bez majonēzes…

 

Iegaumē trikus, par kuriem tūlīt uzzināsi, tie uzlabos garšu jebkuram ēdienam ar līdzīgām sastāvdaļām!

 

 

Kā pagatavot gaļu franču gaumē

 

Sastāvdaļas


• 2 vistu filejas
• 2 tomāti
• 2 sīpoli
• 1 ola
• 100 g cietā siera
• 1 ēd.k. jogurta vai krējuma
• malti melnie pipari, sāls pēc garšas
• garšvielas pēc garšas (baziliks, rozmarīns, majorāns)

Raksta turpinājums - lapa #1
Kāpēc receptē nav majonēzes? Lieta tāda, ka sasilstot šis produkts sadalās taukos un sarecējušā olbaltumā un īstenībā tikai bojā citu sastāvdaļu garšu, padarot to nedaudz primitīvu! Šī mērce ir laba tikai aukstajos ēdienos, turklāt vēlams izmantot paša gatavotu majonēzi.

Pagatavo vienu reizi iemīļoto ēdienu bez pierastās majonēzes, sajūti atšķirību. Apgalvoju, ka tu pārstāsi lietot kaitīgo modificēto produktu jebkādai cepšanai reiz un uz visiem laikiem!

Lai pagatavotu gaļu franču gaumē cepeškrāsnī profesionāla pavāra līmenī, ir jāzina daži smalkumi. Patīkamākam aromātam un garšai sīpoli jāsarīvē nevis jāsagriež gredzenos, kā tas ir tradicionālā receptē. Labākās garšvielas, kuras piederas vistai un sieram – baziliks, majorāns, rozmarīns, melnie pipari. Svarīgi cepeškrāsnī gaļu nepārkaltēt – uzmanīgi seko gatavošanas procesam.
Pagatavošana

1. Sagriez vistas fileju plānās šķēlītēs un izdauzi ar labu āmuru. Kārtīgi nomazgā katru gabaliņu.
2. Sakul olu putās, iezied vistu. Gaļu pasāli un sapiparo, pievieno garšvielas.
3. Sagriez tomātus apaļās šķēlēs, sīpolus - gredzenos, var sarīvēt uz smalkās rīves.
4. Cieto sieru sarīvē uz rupjās rīves.
5. Plāti cepšanai iezied ar augu eļļu vai ieklāj pergamentu.
6. Izliec vistu uz plāts, pa virsu – sīpolus, pēc tam plānās tomātu šķēlītes.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

1 1 Aizvakar 16:54oho
nu tik prasta reportāža,kā kāda pamatskolniece būtu to gatavojusi. Sen jau šī tēma izrunātra internetā,baigo svaigumu atraduši,ha! Pie mums,kā zināms,šādi konkursi nenotiek un arī balvas šādas var negaidīt!
0 1 Aizvakar 07:19Evita
Tajos laikos ne tikai maize bet viss bija daudz garsigaks.
1 1 16:09 14.12edzaa
vaij tiesam visa latvija nevienc neprot icepti tadu maijzi ka 25-30 gadu atpakal , vaij tas ir tik gruti , manas bernibas maijzei ir nenovertejama cena , , ,esmu braukajis pa daudziem gada tirdziniem untt, un neka pircis visu veidu un cenu maizi bet pat tuvu tam nau , kas notiek lv ,,

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017