Neliela viltība palīdzēja pagatavot labāko pasaulē `Gaļa franču gaumē`! Pieraksti…

Advertisement
Advertisement

100 g šī maigā ēdiena satur tikai 105 kalorijas! Tas nozīmē, ka tradicionālā svētku recepte kā pēc burvju mājiena pārvērtās par diētisko. Kas ir ļoti svarīgi, ēdiens nav zaudējis savas lieliskās garšas īpašības, kaut arī mēs to gatavosim bez majonēzes…

 

Iegaumē trikus, par kuriem tūlīt uzzināsi, tie uzlabos garšu jebkuram ēdienam ar līdzīgām sastāvdaļām!

 

 

Kā pagatavot gaļu franču gaumē

 

Sastāvdaļas


• 2 vistu filejas
• 2 tomāti
• 2 sīpoli
• 1 ola
• 100 g cietā siera
• 1 ēd.k. jogurta vai krējuma
• malti melnie pipari, sāls pēc garšas
• garšvielas pēc garšas (baziliks, rozmarīns, majorāns)

Raksta turpinājums - lapa #1
Kāpēc receptē nav majonēzes? Lieta tāda, ka sasilstot šis produkts sadalās taukos un sarecējušā olbaltumā un īstenībā tikai bojā citu sastāvdaļu garšu, padarot to nedaudz primitīvu! Šī mērce ir laba tikai aukstajos ēdienos, turklāt vēlams izmantot paša gatavotu majonēzi.

Pagatavo vienu reizi iemīļoto ēdienu bez pierastās majonēzes, sajūti atšķirību. Apgalvoju, ka tu pārstāsi lietot kaitīgo modificēto produktu jebkādai cepšanai reiz un uz visiem laikiem!

Lai pagatavotu gaļu franču gaumē cepeškrāsnī profesionāla pavāra līmenī, ir jāzina daži smalkumi. Patīkamākam aromātam un garšai sīpoli jāsarīvē nevis jāsagriež gredzenos, kā tas ir tradicionālā receptē. Labākās garšvielas, kuras piederas vistai un sieram – baziliks, majorāns, rozmarīns, melnie pipari. Svarīgi cepeškrāsnī gaļu nepārkaltēt – uzmanīgi seko gatavošanas procesam.
Pagatavošana

1. Sagriez vistas fileju plānās šķēlītēs un izdauzi ar labu āmuru. Kārtīgi nomazgā katru gabaliņu.
2. Sakul olu putās, iezied vistu. Gaļu pasāli un sapiparo, pievieno garšvielas.
3. Sagriez tomātus apaļās šķēlēs, sīpolus - gredzenos, var sarīvēt uz smalkās rīves.
4. Cieto sieru sarīvē uz rupjās rīves.
5. Plāti cepšanai iezied ar augu eļļu vai ieklāj pergamentu.
6. Izliec vistu uz plāts, pa virsu – sīpolus, pēc tam plānās tomātu šķēlītes.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 2 Vakar 18:04rita
debilisma kalngals!!!!tad visas skirtenes ir vienas atlikuso muuzu??? un ir tikai iznjemumi pietam neveiksmiigi kad apprecas otreiz???kas par sviestu? biezi pirmaa miilestiiba pagaist un cilveeki satiek naakamo....viriesiem nepatik lietota sieviete??? vaitad muusu gadsiimtaa nav sexa pirms lauliibaam???? intersanti raksta autors Latvietis?jeb musulmanis? jeb kas sitas viss par sviestu?
0 0 21:50 21.07Vika
Cik daudz vanniņai vajag angļu sāli?
0 0 21:21 21.07Rita
Ja ilgstoši rīkoties tā kā teikts šajā tekstā, var iekulties tikai vēl lielākās nepatikšanās. Ieaugušā naga daļa ir jāizņem pareizi, ko cilvēks bez attiecīgām zināšanām nepratīs izdarīt. Diemžēl, ilgstoši ieauguša naga problēmu tā vienkārši atrisināt nevar. Nepieciešama atbilstoša speciālista palīdzība, jo tas ir ilgstošs un rūpīgs darbs. Sākotnēji jāsaprot kādi faktori konkrētā gadījumā izraisa naga ieaugšanu un jāsāk ar to novēršanu. Latvijā speciālists, kurš var palīdzēt risināt ieaugušu nagu problēmu, ir podologs.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017