Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Advertisement

Gruzīnu virtuves ēdieni – tā ir pikanta garša un lielisku garšvielu aromāts. Gruzijā īpaši mīl gatavot vistu. Cālis tabakā, sacivi un čahohbili ir tradicionāli ēdieni.

 

Šodien mēs piedāvājam tev pagatavot vēl vienu tradicionālu kaukāziešu ēdienu. Interesantākā gruzīnu virtuves recepte, kurā galvenā loma ir garšvielām. Vista adžāriešu gaumē – lielisks variants katriem svētkiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
Pateicoties labajam garšvielu, ķiploku un sviesta savienojumam, mums sanāk satriecoša vistiņa, kura nelīdzinās nevienai citai. Un kas pats galvenais – to pagatavot ir viegli un tu bez sarežģījumiem tiksi galā ar šo recepti.
Garšīga vista uz pannas

Sastāvdaļas

• 2 kg vistas
• 8 ķiploku daiviņas
• 20 g svaigu pētersīļu
• 1 ēd.k. sāls
• 1 tējk. piparu
• 1 tējk. hmeli-suneli
• 1 tējk. paprikas
• 3 ēd.k. sviesta
• 230 ml ūdens
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 17:28Es arī brīnos
Kā vispār uz planētas zeme palicis kāds nemusulmanis! Sevišķi jābrīnās par frančiem, itāļiem, gruzīniem utt(vīns ir ikdienas deva), vāciešiem(alus ir ikdiena)?!!!:D
0 0 Aizvakar 10:01Inara
Laj vejcas
0 0 08:24 15.06Maiga
Kaadas mulkiibas saucamo naudas koka lapu sulu esmu likusi uz bruuces un viss labi sadzija vienaa mirklii.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017