Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
5. Vistai uzliec virsū šķīvi, mazāka diametra kā panna, un uzliec uz tā svaru, piemēram, katliņu ar ūdeni. Pārliecinies, ka tas stāv stabili. Tādā veidā vistu apcep no abām pusēm.
6. Kamēr vista cepās, sāc gatavot mērci. Sīki sakapā svaigos pētersīļus un ķiploku daiviņas.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 15:38 22.05Linda
Daļēja taisnība
0 0 09:09 22.05LIENITE
pILNIGA TAISNIBA ,VISS PAREIZI

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017