Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #5
7. Bļodā savieno sasmalcinātos zaļumus, ķiplokus, papriku, hmeli-suneli un ūdeni. Samaisi. Mērce gatava.
8. Vistu aplej ar mērci, uzliec virsū vāku vai to pašu šķīvi. Sautē uz lēnas uguns 7 minūtes. Kad tu sautē zem vāka, tad zaļumi un ķiploki labi iztvaicējas. Man patīk, kad tie ir nedaudz svaigi.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 06:33 16.05Mare
Protams Keita
Plastizētais pīļdeguns ir par tumšu lai vispār tiktu salīdzinats.
0 0 07:37 13.05es
ja sunim nav ko darīt viņš kaut ko laiza, parazīti izdomā etiķetes

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017