Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Advertisement

Gruzīnu virtuves ēdieni – tā ir pikanta garša un lielisku garšvielu aromāts. Gruzijā īpaši mīl gatavot vistu. Cālis tabakā, sacivi un čahohbili ir tradicionāli ēdieni.

 

Šodien mēs piedāvājam tev pagatavot vēl vienu tradicionālu kaukāziešu ēdienu. Interesantākā gruzīnu virtuves recepte, kurā galvenā loma ir garšvielām. Vista adžāriešu gaumē – lielisks variants katriem svētkiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
Pateicoties labajam garšvielu, ķiploku un sviesta savienojumam, mums sanāk satriecoša vistiņa, kura nelīdzinās nevienai citai. Un kas pats galvenais – to pagatavot ir viegli un tu bez sarežģījumiem tiksi galā ar šo recepti.
Garšīga vista uz pannas

Sastāvdaļas

• 2 kg vistas
• 8 ķiploku daiviņas
• 20 g svaigu pētersīļu
• 1 ēd.k. sāls
• 1 tējk. piparu
• 1 tējk. hmeli-suneli
• 1 tējk. paprikas
• 3 ēd.k. sviesta
• 230 ml ūdens
1. Vistas pagatavošanai adžāru gaumē tev būs nepieciešama liela vista.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 10:46K
Nezināju, izrādās vista un gaļa vispār ir lielākie piesārņojuma avoti virtuvē! Un tā ir jā slauka ar salvetēm lai šis piesārņojums nenonāktu uz virtuves priekšmetiem. Ar ko domā cilvēks kurš to raksta vai izkopē.?
0 1 Aizvakar 14:14Aija
Dažas lietas gan ir muļķības
0 0 11:27 15.01ema
viss skaidrs nav ko komentēt

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017