Pagatavo makaronus pēc šīs receptes – iegūsi nereāli efektīgu ēdienu! Ļoti garšīgi, iesaku!

Advertisement
Advertisement

Lai paēdinātu ģimeni ar sātīgām vakariņām, tik vien vajag kā paciņu makaronu, puskilogramu maltās gaļas un aromātisku mērci – minimums, lai pagatavotu garšīgu pastu. Taču, lai patiešām pārsteigtu mājiniekus, mēs piedāvājam pagatavot ligzdas no makaroniem cepeškrāsnī. Garšīgi, sulīgi un neparasti grezni!

Raksta turpinājums - lapa #1
Makaronu ligzdas ar malto gaļu

Lai gatavošanas procesā ligzdas neizjuktu, makaronu izstrādājumiem jābūt tikai no cieto šķirņu kviešiem, piedevām tos ilgi vārīt nav nepieciešams: pirmsākuma termoapstrādei pilnībā pietiek 1-1,5 minūtes vārošā ūdenī.

Sastāvdaļas:
• 12 ligzdas no makaroniem (kapellīni)
• 2 sīpoli
• 1 liels burkāns
• 700 g maltās gaļas
• 250 g cietā siera
• sāls, pipari pēc garšas
• svaigs vai kaltēts baziliks
• 2 ēd.k. tomātu pastas
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 glāze buljona vai ūdens
Pagatavošana

1. Maltai gaļai pievieno vienu sīki sagrieztu sīpolu. Pasāli, sapiparo pēc garšas, pievieno sakapātu svaigo baziliku vai sauju kaltētā un visu kārtīgi samaisi.

2. Smalki sagriez otru sīpolu, burkānu sarīvē. Dārzeņus apcep nelielā augu eļļas daudzumā uz sakarsētas pannas. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli, garšvielas pēc garšas un tomātu pastu. Dārzeņus pasautē zem vāka vēl 5 minūtes. Iegūto mērci izliec cepamā formā.
3. Katliņā uzvāri ūdeni un, kad tas sāk vārīties, akurāti ievieto ligzdas vienā slānī uz 1 minūti. Paņem ar putu karoti, cenšoties neizjaukt formu, izliec uz dārzeņu spilvena. Tās pašas manipulācijas izdari ar pārējām ligzdām.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

1 0 Aizvakar 11:36itālis :)
aizbrauc tač vienreiz uz Itāiiju, un tad raksti miļķības
1 0 17:40 21.08pizdjec
ko tad par smartphoniem jaasaka?
0 2 16:42 21.08lasītāja
nu ir taču tā,ka cilvēki paliek par suņiem,bet dzīvnieki arvien cilvēcīgāki

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017