Pat vispieticīgāko galdu izglābs cepeškrāsnī cepta vistiņa kefīrā.

Advertisement
Advertisement

Vista – universāls produkts, kurš figurē katras saimnieces firmas receptēs. Šīs gaļas ūnikums zināms katram iesācējam kulinārijā – nedaudz garšvielu vai pagatavošanas nianses pilnībā maina šī ēdiena garšu.

 
Raksta turpinājums - lapa #1
Un šodien mēs padalīsimies ar kefīrā marinētas vistas recepti. Tāds ēdiens izrotās jebkuru svētku galdu un pilntiesīgi iekļausies vienkāršāko un garšīgāko gaļas ēdienu sarakstā.

Vista kefīrā

Ja rūpīgi izturēties pret gaļas marinēšanu, tad ēdienu pagatavot var samērā ātri. Vista kefīrā cepeškrāsnī izcepās vien stundas laikā, kā rezultātā mēs iegūstam mīkstu, sulīgu un garšīgu vistiņu, kas kļūs par galda rotu katrās svinībās.
Sastāvdaļas

• 1 vesela vista vai tās daļas
• 0,7 litri kefīra
• garšvielas vistai
• sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1. Vistas gaļu kārtīgi nomazgā, pasāli, sapiparo un ierīvē ar garšvielām. Šīs manipulācijas var veikt kā ar veselu kautķermeni, tā ar tā daļām.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 1 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017