Pieredzējis ārsts: “Lai gūtu vairāk labuma, vienkārši uzvāri…” Sēnīte, klepus, iekaisums – pazudīs!

Advertisement
Advertisement

Mēs visi šo smaržīgo garšvielu izmantojam kulinārijā. Krustnagliņas bieži izmanto marinādēs konservēšanā, izmanto mīklas izstrādājumos un aromātisku kompotu, karstvīnu un punšu gatavošanā. Bet vai tu zināji, ka krustnagliņas var izmantot dziednieciskos nolūkos? Tai piemīt daudzas ārstnieciskas īpašības, par kurām mēs tev šodien izstāstīsim.

Raksta turpinājums - lapa #1
Krustnagliņu noderīgās īpašības

Krustnagliņas ir bagātas ar barojošām vielām, kuras ir ļoti dziednieciskas. Tām piemīt antiseptiskas, pretsēnīšu, antibakteriālas, pretsāpju un pretiekaisuma īpašības. Krustnagliņas satur tādus minerālus kā dzelzs, mangāns, kālijs, selēns un magnijs, arī vitamīnus: А, С, К un beta karotīnu. Noskaidrosim, kāds ir krustnagliņu labums un kā tās izmantot.
Krustnagliņu 10 izmantošanas veidi

1. Analgētiskas un antiseptiskas

Krustnagliņas noņem zobu, smaganu sāpes un iekaisumu kaklā. Tādam nolūka jāuzvāra divas krustnagliņas nelielā ūdens daudzumā un ļaut ievilkties. Ar šo šķidrumu jāskalo mutes dobums. Analoģiskam nolūkam izmanto krustnagliņu eļļu, kuru pieliek sāpošajām smaganām vai zobiem. Krustnagliņas labi palīdz rētām un apdegumiem.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 1 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017