Puse kāposta, 200 ml kefīrs, 1 ola: pēc 15 minūtēm varat izbaudīt ļoti garšīgu uzkodu

Advertisement
Advertisement

Es tiešām mīlu kāpostus! Un ne tikai pārnestā, bet arī vistiešākajā vārda nozīmē. Tas nav lielākais gardums, bet tas ir ļoti noderīgi. Un lēti.


Kaut gan, kāpēc ne ļoti garšīgs, ir ļoti garšīgs, ja jūs zināt, kā to pareizi pagatavot. Un šodien pastāstīsim jums par kāpostu pankūkām, kuras var pagatavot 15 minūtēs. Un apēst pat ātrāk.

Raksta turpinājums - lapa #1
Kāpostu pankūkas

Kāpostu pankūkas, ceptas augu eļļā - lieliskas brokastis. Un parasti baltie kāposti ir jebkurā ledusskapī. Kopumā pankūkas ir vistuvākais kartupeļu pankūku radinieks - tās ir gatavotas tādā pašā veidā, lai gan ar dažām niansēm.
Kāpostu pankūkas ir lēts un ne pārāk daudz kaloriju saturošs ēdiens. Starp citu, arī veģetārieši to var ņemt vērā!
SASTĀVDAĻAS

400 g balto kāpostu
200 ml kefīra
3-4 ēdamk. miltu
ola
sīpols
1/3 tējk. cepamā pulvera
2 ēd.k. augu eļļas cepšanai
sāls un pipari pēc garšas
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 1 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017