Saspiesti kartupeļi cepeškrāsnī – portugāļu virtuves šedevrs! Pamēģini nenotiesāt visu pati…

Advertisement
Advertisement

Kartupeļi – pieejamākais un iecienītākais dārzenis, nācis no prasmīgu saimnieču rokām visās iespējamās interpretācijās: cepti, vārīti, sautēti, sacepumu, klimpu un pankūku veidā, tos izmantoja arī kā salātu komponentu. Un, ja tu uzskati, ka ar ēdienu no kartupeļiem nevienu vairs nevar pārsteigt un iekarot, mēs tevi pārliecināsim par pretējo ātri vien!

Raksta turpinājums - lapa #1
Vārīti, cepeškrāsnī cepti kartupeļi no ‘Tak prosto’ kļūs par tavu iemīļotu ēdienu! Gatavojas līdz smieklīgumam vienkārši, ātri, bet galvenais, visas sastāvdaļas ir pieejamas un atradīsies katrā virtuvē. Tas ir tik garšīgi, ka vienas porcijas tiešām būs par maz.

Saspiesti kartupeļi

Tā vien šķiet, ko gan tādu var pagatavot no visādā veidā ēstiem kartupeļiem, lai ar garšu pārsteigtu un arī ar pasniegšanas veidu? Kartupeļi, kas sacepti tādā neparastā veidā, attraukušies pie mums no Portugāles. Turienes restorānos tos pasniedz kā piedevu gaļas, zivju un pat jūras produktu ēdieniem. Bet, taisnību sakot, šis ēdiens ir tik pārsteidzošs, ka ir perfekts pats par sevi.
Sastāvdaļas

• 8 каrtupeļi
• 30 g sviesta
• 2 tējk. rozmarīna
• 4 ķiploka daiviņas
• 40 ml olīveļļas
• sāls pēc garšas

Oriģinālā recepte paredz jauno kartupeļu izmantošanu, bet tas nebūt nav obligāti, var ņemt jebkurus kartupeļus ar plānu miziņu – katrā gadījumā sanāks neparasti garšīgi!
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 0 Vakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??
0 0 Aizvakar 17:28Es arī brīnos
Kā vispār uz planētas zeme palicis kāds nemusulmanis! Sevišķi jābrīnās par frančiem, itāļiem, gruzīniem utt(vīns ir ikdienas deva), vāciešiem(alus ir ikdiena)?!!!:D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017