Skarbi: vieni šajā pasaulē iznieko ēdienu, bet citi to pat nevar atļauties!

Advertisement
Advertisement

Cilvēks pēc būtības ir patmīlīgs egoists, jo darbi runā paši par sevi. Mēs bieži vien runājam, ka visiem jābūt vienotiem un uz vienu mērķi virzītiem. Realitātē, katrs virzās uz savu mērķi, ar vienotību izprotot iespēju pasmelties savu izdevīgumu. Tāds nu lūk ir cilvēks un to būs diezgan sarežģīti izmainīt. Evolūcija cenšas šīs sliktās rīcības no mums izravēt kā nezāli, bet tas notiek ļoti lēnu.

 

Mūsdienās pats svarīgākais faktors piedzimstot par cilvēku ir vieta, kurā Tu piedzimsti. Pēc būtības tik mazsvarīgs faktors ir pats noteicošākais tavas dzīves attīstības rādītājs. Tā vai nu ir milzīga priekšrocība vai krusts uz muguras, ko jāstiepj visu dzīvi. Diezgan negodīgi, bet ir realitāte.

Raksta turpinājums
Video redzams kā dažādi cilvēki dažādos kontinentos izturas pret ēdienu. Precīzāk būtu teikt, ka vieni to izšķērē, bet citiem tā nav vispār.
Protams var būt liels kritiķis un tiekt, ka paši vainīgi, ka nekustina savas pēcpuses, bet vai Tu viņu vietā būtu spējīgs attīstīties līdz pašreizējam stāvoklim? Jebkura atbilde būs šaubu pilna. Dalies ar viedokli komentāru sadaļā.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 1 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017