Slavena restorāna šefpavārs padalījās ar gatavošanas trikiem. Nr. 8 atviegloja manu dzīvi!

Advertisement
Advertisement

Vai tev tā ir bijis, ka tu nobaudi restorānā kādu ēdienu, tev tas iegaršojas, pēc tam tu internetā atrodi recepti, pagatavo, bet tas sanāca ne tik garšīgi? Un lieta nemaz nav kādos īpašos produktos, jo tu pirki pašus labākos. Noslēpums ir vienkāršos trikos, kurus bieži izmanto šefpavāri.

Raksta turpinājums - lapa #1
Mūsu redakcija atklās 15 ģeniālus kulinārijas trikus, pateicoties kuriem tu varēsi gatavot kā restorānā.
Gatavošanas padomi

1. Ja tu ēdienā izmanto sīpolus, tad iemērc tos ledainā ūdenī. Tie kļūs mazāk asi, bet pats galvenais - neatstās nepatīkamu pēcgaršu.
2. Ja tu nopirki pārāk spēcīgu kafiju, kurai ir pārāk rūgta garša, neuztraucies. Pirms vārīšanas pievieno šķipsniņu sāls un nedaudz kanēli. Šis triks dos jūsu dzērienam maigāku garšu un debešķīgu aromātu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 09:45laura
Ticu kad tādi cilveki pastav
1 0 Vakar 00:02Deizi
Viņa nebija ne naiva ne muļķe bet gan blonda visticamāk.
0 0 19:25 18.02galas edajs
vai tad mums pasiem nau briva izvele est to ko pasi velamies?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017