Smaržīgo garšvielu pulveris aizstās ziepes, skrubi, masku un pat šampūnu. Nedaudz pievienoju...

Advertisement
Advertisement

Neskatoties uz grūtiem dzīves apstākļiem un ne pārāk augsto dzīves līmeni, Indijas sievietes vienmēr ir izslavētas ar savu skaistumu: maiga tumša āda, tīras poras, nekādas pūtītes jaunībā un nekādu grumbu līdz vecumam. Gandrīz vai skaudība pārņem! Klīst runas, ka Indijas dāmu nemirstīgā skaistuma noslēpums ir paslēpts spējā saprātīgi izmantot dabas dāvanas.


Nekādu masveidā ražotu losjonu un šampūnu, bet tikai dabiski līdzekļi! Viens no tiem ir ubtāns. Par šo ajūrvēdas pulveri mūsu redaktori uzzināja pavisam nesen, taču vienkāršā recepte un pārsteidzošais efekts mūsu redakcijas sieviešu daļu ļoti nopietni iespaidoja.

Raksta turpinājums - lapa #1
Pastāstīsim jums, kā gatavot ubtānu sejai - par minimumu iztērētā laika un naudas, un pretī saņemtu skaistu, mirdzošu un veselīgu ādu. Mazs trauciņš šādas vielas aizstās jums veikala toniku, pīlings, maska, ziepes un pat šampūns. Šī aromātiskā ajūrvēdas sejas kosmētika ieņems goda vietu jūsu kosmētikas somā!
Indijas kosmētika

UBTĀNA SASTĀVS

Klasiskā Ajūrvēdas pulveris ādas kopšanas izgatavots no dažiem Indijas augiem, piemēram, Ashwagandha, nīma, sandalkoka pulveri un citiem vietējiem augiem, vēl nedaudz pievieno miltus vai auzu miltus, kā arī mālu. Bet pagatavot šo brīnišķīgo līdzekli var arī no citiem augiem, kas ir pieejami mūsu platuma grādos.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 1 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017