Tas ir labākais, ko es nogaršoju, kamēr ciemojos pie tantes! Vīrs vai prātā jūk no šī ēdiena.

Advertisement
Advertisement

Cik tas ir lieliski, ka kāds izdomāja malto gaļu! Tas ir īsts glābiņš saimniecēm, maltā gaļa rada iespēju pagatavot garšīgākos apbrīnojamus ēdienus, nepieliekot īpašas pūles. Kaut vai tās pašas kotletītes, pelmeņus, hinkali, sacepumus…Kuņģis sāk strādāt aktīvāk, kad dzird šos nosaukumus. Taču ir viens ēdiens, kurš ar savu skaistumu, garšu un pagatavošanas vieglumu bez pūlēm nobīdīs otrā plānā visus pārējos.

Raksta turpinājums - lapa #1
Mēs tev pastāstīsim, kā pagatavot ļoti garšīgu sacepumu no maltās gaļas un vēl dažiem parastiem produktiem. Maigs, mutē kūstošs un neprātīgi aromātisks – tas vēl nav viss sacepuma raksturojums!
Maltā gaļa ar olu cepeškrāsnī

Sastāvdaļas

• 700 g liellopu maltās gaļas
• 1 liels sīpols
• 100g sausiņu panēšanai
• 4 olas
• 2 ķiploka daiviņas
• 100 g bekona
• 200 g saldā krējuma siera
• 100 g cietā siera
• sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana

1. Sagriez sīpolu kubiņos. Samaisi bļodā malto gaļu, sīpolus, sausiņus, 1 olu, sāli un garšvielas. Kārtīgi samaisi.

2. Izliec malto gaļu formā cepšanai (labākais taisnstūra) tādā veidā, lai centrā būtu padziļinājums.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 21:33Sanita
Lūdzu par Mežāzi tieši tik pat perfekti pastāstītu rakstu
1 0 Vakar 11:00Hm
Maiga Vavere
0 1 Vakar 08:30Alda
JĀ! Viss Precīzi!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017