Tas ir labākais, ko es nogaršoju, kamēr ciemojos pie tantes! Vīrs vai prātā jūk no šī ēdiena.

Advertisement
Advertisement

Cik tas ir lieliski, ka kāds izdomāja malto gaļu! Tas ir īsts glābiņš saimniecēm, maltā gaļa rada iespēju pagatavot garšīgākos apbrīnojamus ēdienus, nepieliekot īpašas pūles. Kaut vai tās pašas kotletītes, pelmeņus, hinkali, sacepumus…Kuņģis sāk strādāt aktīvāk, kad dzird šos nosaukumus. Taču ir viens ēdiens, kurš ar savu skaistumu, garšu un pagatavošanas vieglumu bez pūlēm nobīdīs otrā plānā visus pārējos.

Raksta turpinājums - lapa #1
Mēs tev pastāstīsim, kā pagatavot ļoti garšīgu sacepumu no maltās gaļas un vēl dažiem parastiem produktiem. Maigs, mutē kūstošs un neprātīgi aromātisks – tas vēl nav viss sacepuma raksturojums!
Maltā gaļa ar olu cepeškrāsnī

Sastāvdaļas

• 700 g liellopu maltās gaļas
• 1 liels sīpols
• 100g sausiņu panēšanai
• 4 olas
• 2 ķiploka daiviņas
• 100 g bekona
• 200 g saldā krējuma siera
• 100 g cietā siera
• sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana

1. Sagriez sīpolu kubiņos. Samaisi bļodā malto gaļu, sīpolus, sausiņus, 1 olu, sāli un garšvielas. Kārtīgi samaisi.

2. Izliec malto gaļu formā cepšanai (labākais taisnstūra) tādā veidā, lai centrā būtu padziļinājums.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 10:46K
Nezināju, izrādās vista un gaļa vispār ir lielākie piesārņojuma avoti virtuvē! Un tā ir jā slauka ar salvetēm lai šis piesārņojums nenonāktu uz virtuves priekšmetiem. Ar ko domā cilvēks kurš to raksta vai izkopē.?
0 1 Aizvakar 14:14Aija
Dažas lietas gan ir muļķības
0 0 11:27 15.01ema
viss skaidrs nav ko komentēt

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017