Tieši šī recepte - labākā! Pats garšīgākais mājas tiramisu.

Advertisement
Advertisement

Tiramisu – itāļu kārtainais deserts, kura sastāvā ietilpst maskarpone siers, kafija (parasti ekspresso), vistu olas, cukurs un sausi poraini cepumi Dāmu pirkstiņi, piesūcināti ar alkoholu.

Raksta turpinājums - lapa #1
Runā, ka tu neesi bijis Itālijā, ja neesi tur nogaršojis tiramisu. Tiramisu nosaukums burtiski nozīmē “cel mani augšup”. Nu ko, dārgo lasītāj, mēģināsim pagatavot šo pasaulē populārāko desertu un, var būt, mums arī palaimēsies augšup celties, lai ko tas nozīmētu…
Klasisko variantu pagatavot ir samērā sarežģīti, ir nepieciešama liela pieredze, zināšanas, jā un samērā dārgas sastāvdaļas. Tāpēc piedāvāju tev nelauzīt galvu un pagatavot vienkāršu, bet ne mazāk garšīgu tiramisu no pieejamiem produktiem.

Kā pagatavot tiramisu

Sastāvdaļas

• 200 g jebkuri smilšu cepumi
• 200 g biezpiena ar mazu tauku saturu
• 100 g krējuma
• 50 g cukura
• 1 tējk. kafijas
• 1 glāzīte saldā krējuma liķiera
• paciņa vaniļas
• какао vai rīvēta šokolāde pēc garšas
Pagatavošana

1. Sablenderē biezpienu, cukuru un vaniļu līdz viendabīgai masai.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 1 Vakar 19:57anete
Es gan zināju. Mamma strādāja sabiedriskajā ēdināšanā, un arī mājās ievēroja visas higiēnas normas.
1 0 Aizvakar 10:46K
Nezināju, izrādās vista un gaļa vispār ir lielākie piesārņojuma avoti virtuvē! Un tā ir jā slauka ar salvetēm lai šis piesārņojums nenonāktu uz virtuves priekšmetiem. Ar ko domā cilvēks kurš to raksta vai izkopē.?
0 1 14:14 18.01Aija
Dažas lietas gan ir muļķības

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017