Uzmanību! Ķīniešu ķiploki ir pārpludinājuši tirgu...

Advertisement
Advertisement

Ķiploks ir zināms kā lielisks imunitātes nostiprinātājs, kā arī profilaksei un saaukstēšanās slimību ārstēšanai tas ir lielisks palīgs. Tas satur antioksidantus, kuri pozitīvi ietekmē asinsrites un sirds sistēmu. Turklāt šis brīnumaugs spēj samazināt holesterīna daudzumu asinīs.

 

Ir cilvēki, kuri to audzē paši savā dārzā un var būt droši par to ķiploks ir kvalitatīvs un ekoloģisks. Bet vairums tomēr pērk...

Raksta turpinājums - lapa #1
ĻAUNUMS NO ĶIPLOKA

Ļaunums no ķiploka var būt vēl lielāks nekā labums no tā, ja pērk ievestu no Ķīnas produktu. Statistika liecina, ka ķīniešu ķiploks aizņem 80% no visa tirgus, ko ieved lielveikalos un dažreiz pat tirgos.
Izskatās balts un ciets, tam ir viegls svars un tas praktiski nebojājas. Interesanti, kādēļ? Vai patiešām ķīnieši ir iemācījušies šo augu audzēt savādāk nekā citi?
Atbilde ir vienkārša un skumja. Patiesībā šāds ķiploks tiek ķīmiski apstrādāts un negatīvi ietekmē cilvēka veselību.
Ķīniešu ķiploks nepaliek tumšs, nepūst un ilgi glabājas. Brīnumi! Lai sasniegtu šādu efektu, to apstrādā ar hloru. Patīkamais vizuālais izskats ir pats svarīgākais, bet mazsvarīgākais - cilvēka veselība.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 15:38Linda
Daļēja taisnība

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017