Vitamīnu bumba: visa uzmanība pievērsta tikai tai! Aivas īpašības, par kurām tu nezināji.

Advertisement
Advertisement

Rudens laiks ir bagātīgs ar dažādiem augļiem un dārzeņiem, jo tieši šajā gadalaikā mēs varam baudīt tādus produktus kā āboli, hurma, ķirbji. To vidū goda vietu ieņem aiva – pats vēlākais auglis, bet tāpēc ne mazāk noderīgs.

 

 

Par aivas noderīgajām īpašībām zināms jau ļoti sen, tomēr mums ir ar ko tevi pārsteigt. Šodien mēs pastāstīsim, kāpēc aiva ir tik noderīga un kādas slimības tā spēj izārstēt. Tagad tu tiešām nepaiesi tai garām tirgū vai veikalā!

Raksta turpinājums - lapa #1
Aivas labums veselībai

Aiva – viens no senākajiem augiem. Tā aug Vidusāzijā, Eiropā, Āfrikā, Amerikā un pat Austrālijā. Kā redzi, ģeogrāfija ļoti plaša.

Ir vairākas aivas šķirnes bez parastās. Tās ir Ķīnas aiva un Japānas aiva. Savā starpā tās ir ļoti līdzīgas, starpība ir tikai ziedēšanā. Japānas aiva tiek pieminēta grieķu mifoloģijā. Tieši šis auglis bija zelta ābols, kuru Pariss pasniedza Afrodītei. Neskatoties uz to, ka aiva kļuva par nesaskaņu ābolu, kopš antīkiem laikiem tā tika uzskatīta arī par laulības, auglības un mīlestības simbolu.
Bez bagātās vēstures, aivai piemīt arī daudzas noderīgas īpašības. Sākumā der atzīmēt, ka aiva satur provitamīnu A, vitamīnus Е, С, РР и В, kā arī daudzus makro- un mikroelementus. Sastāvā ietilpst arī kālijs, nātrijs un pektīnvielas.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 0 Vakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??
0 0 Aizvakar 17:28Es arī brīnos
Kā vispār uz planētas zeme palicis kāds nemusulmanis! Sevišķi jābrīnās par frančiem, itāļiem, gruzīniem utt(vīns ir ikdienas deva), vāciešiem(alus ir ikdiena)?!!!:D

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017