Zālītes kuņģim, kas uzlabo gremošanu. Padomā - lielākā daļa šo zālīšu jau ir virtuvē!

Advertisement
Advertisement

Veselīga gremošanas sistēma tiek uzskatīta par pašsaprotamu, ja vien nerodas problēmas. Tās var izpausties kā vēdera uzpūšanās, asas sāpes kuņģī vai infekcija, ko izraisa Helicobacter pylori baktērijas, kas bieži kļūst par kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu cēloni.

Raksta turpinājums - lapa #1
Izvairīties no gremošanas traucējumiem palīdzēs asu un treknu pārtikas produktu izslēgšana no uztura, alkoholisko un kofeīnu saturošu dzērienu patēriņa samazināšana. Ārsts var ieteikt lietot antacīdu (skābes neitralizētāju) un alginātu (apvelkošos) medikamentus.

Bet ir līdzekļi, pēc kuriem jums nav jāiet uz aptieku. Viņi jau ir jūsu virtuvē. Un tie ir augi, kurus mēs izmantojām tikai kā garšvielas! Tās ir pieejamas un populāras, tās var uzglabāt mājās un gatavot, ja jūtat smagumu, vēdera uzpūšanos vai sāpes kuņģī.
Garšaugi kuņģim

Pikantajiem garšaugiem, bez aromāta un garšas, ir arī ārstnieciskas īpašības. Dažiem no tiem piemīt spazmolītiska iedarbība, kas mazina gāzes veidošanos, bet citi cīnās ar baktērijām, kas izraisa gremošanas traucējumus. Tie palīdz novērst nelabumu, stimulē gremošanas procesu un mazina iekaisumu.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 00:52elza
Nekur tā arī neredzēju 14 dienu diētas aprakstu,- tikai kaut kādu ieteikumu!
0 2 Vakar 11:16gangnam-am
raksts normāls,bet varējāt to nelikt pa 15 lapām.Katrā lapā tikai pa diviem rakstiem!Tā ir klaja nekaunība no jūsu puses!Varējāt mierīgi rakstu izlikt 2-3 lapās.Vietas lapā ir daudz!Man kā jūsu saita lasītājam krīt uz nerviem spaidīt katru lapu uz priekšu.Domāju neesmu vienīgais lasītājs tāds!Saprotu ka jūs to dariet speciāli,lai lasītājus noturētu pēc iespējas ilgāk jūsu saitā un lai viņš vairāk skatītos jūsu reklāmas!!
0 1 Aizvakar 20:35Gaida
Nezin kāpéc Latvieši —tes receptes raksta nepilnīgi.Es neesmu pieredzéjusi kulināre,unkāpéc man būtu jāmin cik avenes jāpievieno biezpienam,un kur dabū aveńu sulu,cik zelatīna vajaga sulai??

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017