Asi, gardi, kraukšķīgi - mani mīļākie! 10 varianti, kā pagatavots vistu spārniņus.

Advertisement
Advertisement

Pieejama cena, lieliska garša, viegla pagatavošana - viss šis padara vistu spārniņus par vienu no iemīļotiem produktiem. Ir milzums daudz to pagatavošanas veidi. No tiem gatavo pirmos un otros ēdienus. Tos izmanto salātos un karstās uzkodās. Tos sautē, cep cepeškrāsnī, uz grila un bārbekjū. Pagatavošanai bieži izmanto dažādas marinādes un mērces.

Raksta turpinājums - lapa #1
Vistu spārniņi lieliski sader ar dažādām garšvielām un piedevām. Izmantojamo garšvielu izvēle var būt ļoti plaša: karijs, rozmarīns, salvija, ingvers, visu veidu paprika un vēl daudzi citi. Receptes atradīsies jebkurai gaumei un apmierinās pašu izmeklētāko gardēdi.
KĀ PAGATAVOT VISTU SPĀRNIŅUS

Vistu spārniņi ar kartupeļiem

Sastāvdaļas:
- 800 gr spārniņu;
- 500 gr kartupeļu;

Sastāvdaļas marinādei:
- 1 ēdamkarote majonēzes;
- 0,5 tējkarotes sinepju;
- 2 ēdamkarotes sojas mērces;
- sāls, pipari, karijs, ķiploki pēc garšas.

Pagatavošana:
1. Sagatavot marinādi.
2. Kartupeļus un spārniņus ieliek marinādē un notur 3 stundas.
3. Saliek visu iesmērētā cepešpannā un cep 200 grādos 40 minūtes.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 06:06vanda
Precīzi par Zivīm, Dvīņiem un Strēlniekiem!
0 0 13:19 14.02mārīte
nepiežmiedz savas IESPĒJAS pārāk strikti.. (M.M.)
0 0 19:09 12.02mārite
..orģināls, varbūt, ir tikai EGO - vien tikai KĀ to pārtulkos...

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019