Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Advertisement

`Man neizdevās!` Diemžēl puse no maniem draugiem neprot gatavot biezpienu plācenīšus. Visbiežāk, dažas visai izveicīgas saimnieces atzīst, ka viņām izdodas kaut kas, kas ir līdzīgs ceptam linolejam... Kādēļ gan tā, jo šis ēdiens - visu iemīļots, bet bērni vispār biezpiena plācenīšus dievina?!

 

Tagad tu uzzināsi visus noslēpumus, visas nianses ideālu biezpiena plācenīšu pagatavošanai. Sāksim ar populārāko kļūdu izpēti. Tagad droši nepiedegs!

Raksta turpinājums - lapa #1
PAŠAS POPULĀRĀKĀS KĻŪDAS BIEZPIENU PLĀCENĪŠU GATAVOŠANU

1. Tu izvēlies mitru un irdenu biezpienu.
Biezpiens ir ēdiena pamats un to ir jāizvēlas sausu un blīvu.

2. Tu uzbriedini rozīnes verdošā ūdenī.
Lai rozīnes paliktu blīvas, bet iegūtu maigumu, ir jāiemērc tās siltā ūdenī. Šādā veidā iemērktas rozīnes lieliski izskatīsies biezpiena plācenīti. Mērkšanas ilgums: 20 minūtes.

3. Tu pievieno cukuru biezpiena masai, pirms tam kā veidot plācenīšus.
Cukuru pievieno gatavošanas pašā sākumā. Cukuru liek klāt olas dzeltenumam. Pārāk daudz cukura likt nevajag, jo tad plāceņi izdosies cieti un iekšā mitri, pavisam ne gaisīgi! Jo cepot viss liekais cukurs iekšā sāks kust, sabojājot ēdiena pagatavošanas procesu.

4. Tu pievieno miltus pa tiešo biezpiena masā.
Nevajag pievienot miltus biezpiena mīklai! Miltus ir jāizmanto tikai tam, lai pirms cepšanas apviļātu biezpienu plācenīšus tajā.

5. Tu cep biezpiena plācenīšus sviestā.
Cepot biezpiena plācenīšus izmanto tikai eļļu! Sviests neder, tie sadegs un sadalīsies.

Jā, šīs kļūdas nevajag pieļaut, ja ķeries pie lietas. Savādāk kulinārais murgs ir garantēts. Biezpiena sieriņi izdodas lieliski, tikai tad, ja pareizi tos gatavot. Sāksim! Šī gardo biezpienu plācenīšu recepte ir ņēmusi vērā visas nianses, esi droša - tie izdosies ideāli.

KĀ PAGATAVOT GARDUS BIEZPIENA PLĀCENĪŠUS

Sastāvdaļas:
- 300 g biezpiena;
- 2 olas;
- 3 ēdamkarotes cukura bez kalniņiem;
- rozīnes pēc garšas;
- šķipsniņa sāls;
- miltus, lai izveidotu plācenīšus;
- augu eļļa.

Pagatavošana:
1. Saberz biezpienu ar sieta palīdzību, piespied to ar karoti pie sieta sienām. Var izmantot blenderi šim mērķim. Bet tieši siets nodrošinās pareizo biezpiena konsistenci. Tas ir biezpiena plācenīšu gaisīguma noslēpums Nr.1!

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 22:29carroline
Tā ir mana liecība par cilvēka labo darbu, kurš man palīdzēja .. Mans vārds ir CAROLINE WAYNE. un es esmu atrodas NEW YORK, ASV. Mana dzīve ir atpakaļ !!! Pēc 8 laulību gadiem mans vīrs pameta mani ar mūsu trīs bērniem. Es jutu, ka mana dzīve beigās bija gandrīz beigusi un bija izkrist. Pateicoties burtnīcai, ko sauca par papu Justu, kuru es satiku tiešsaistē. Vienā uzticīgā dienā, kad es pārlūkoju internetu, es meklēju labu rakstīšanas rīku, kas spēj atrisināt manas problēmas. Man nāca klajā vairākas liecības par šo konkrēto burvestību. Daži cilvēki liecināja, ka viņš atnesa savu Ex mīļāko atpakaļ, daži liecināja, ka viņš atjauno dzembu, daži liecināja, ka viņš var nodot burvestību, lai apturētu šķiršanos un tā tālāk. Man bija viena īpaša liecība, ko es redzēju, tā bija par sievieti, ko sauca par žēlastību, viņa liecināja par to, kā Dr.Chamberc atdeva savu Ex mīļāko mazāk nekā 72 stundas, un pēc viņas liecības beigās viņa nomest Dr.Chamberc e-pasta adresi. Pēc visu to izlasīšanas es n
0 0 Aizvakar 09:27Ritvars
"vīrieša lepnums" ir viņa daikts? Un vai tiešām sievietes joprojām jādēvē par "vājo dzimumu"? Šajā rakstā saskatu klajas šovinistiskas iezīmes un tas nav iepriecinoši.
0 0 Aizvakar 00:18glino
Izzīstas no pirksta muļķîbas

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017