Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
5. Akurāti samaisi biezpienu, rozīnes un olu dzeltenuma masu. Tad uzmanīgi pievieno saputoto olu baltumu, visu samaisi. Var pievienot nedaudz kanēli pikantumam.
6. Labi uzkarsē pannu. Lai pārbaudītu vai tā ir gana sakarsusi, uzmet uz sausu pannu šķipsniņu ar miltiem. Ja milti kļūs gaiši brūni, panna ir gatava cepšanai!

7. Uzlej uz sakarsētās pannas aptuveni 2 ēdamkarotes eļļas. Uzreiz samazini uguni. Labi apviļā plāceņus miltos, izveidojot miltu apvalku.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 23:21 27.07Gatis
Tagat ta jau ir portugalju recepte?!!!!!! Cik reizes mainisiet vienai receptej valstis???? Ta ir sena krievu recepte. Tikai oliveljas nebija un visu cepa sviestaa un rozmarina vietaa dilles un petersilju zaljumi. Elementara sena recepte!!!! Un nekada portugale!!!!!
0 0 21:02 27.07z
par cik zinu kauliņš ir indīgs
0 1 19:09 26.07Sanco
Ja...ja,pie visiem grekiem un pasaules kariem vainotas sievietes.
Jautajums...tad kapec sis tik loti nepivilcigi kluvusas saviem viriem,tik loti patik jaunakiem viriesiem
Vai tik te kads nemegina attaisnot viriesu bezatbildibu pret gimeni.un viriesu izlaidibu?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017