Ātri, maigi un ļoti gardi biezpiena plāceņi! Perfekta recepte!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
5. Akurāti samaisi biezpienu, rozīnes un olu dzeltenuma masu. Tad uzmanīgi pievieno saputoto olu baltumu, visu samaisi. Var pievienot nedaudz kanēli pikantumam.
6. Labi uzkarsē pannu. Lai pārbaudītu vai tā ir gana sakarsusi, uzmet uz sausu pannu šķipsniņu ar miltiem. Ja milti kļūs gaiši brūni, panna ir gatava cepšanai!

7. Uzlej uz sakarsētās pannas aptuveni 2 ēdamkarotes eļļas. Uzreiz samazini uguni. Labi apviļā plāceņus miltos, izveidojot miltu apvalku.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 3 06:27 03.11Inga
Ne viss ir bērnībā bijis. Daudz no tā parādījās tikai nesen...
0 2 18:45 01.11mārīte
kam vajadzīgas tās 'īstās' 'dziļum bumbas' ? (M.M.)
0 1 17:58 01.11mārīte
nezabud grečku položit na pečku (M,M,)

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017