Gastronomisko īpatnību psiholoģiskais atšifrējums no daktera Olivjē Suljē

Advertisement
Advertisement

Katram cilvēkam ir savas gastronomiskās īpatnības. Kāds nelieto cukuru, kāds vemj no piena. Tā ir ierasta lieta, bet vai tu esi aizdomājies, ka tas viss nav tā pat vien? Doktors Olivjē Suljē ir izstrādājis teoriju par to, ka ēdiena izvēle sākas no mūsu zemapziņas.


Šajā rakstā pastāstīsim jums par gastronomisko īpatnību psiholoģisko pusi no doktora Suljē.

Raksta turpinājums - lapa #1
Jebkuram produktam, ko izslēdzam no sava uztura ir simboliska nozīme. Tātad, atteikšanās no produktiem notiek zemapziņas līmenī un tas ir saistīts ar psiholoģiskām problēmām.
1. Veģetārisms

Atteikšanās no gaļas psiholoģiskā līmenī nozīmē bēgšanu no savas agresijas, kā arī tās ir nāves bailes. Tas ir mēģinājums noslēpties no nāves. Tādā veidā, veģetārisms simbolizē par bailēm no savas agresijas. Tā vietā, lai paskatītos uz lietām un mēģinātu atrisināt problēmas, cilvēks piever acis uz tām.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 18:21 11.12Ilze.
Palasiet par sociopātiem.
0 1 17:52 10.12mārīte
(laikojot) - stundu stāvu kabīnei - tad tik saku : 'tomēr spiež !' , tomēr, patiesībā, makā atlicis viens centiņš vien.. (M.M.)
0 0 15:52 09.12andis
kārtējā feministe?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017