Instrukcija degvīna mīklas pagatavošanai

Advertisement
Advertisement

Pieredzējušām saimniecēm, kuras bieži cep, ir savs slepens elements. Lai kūkas un pīrāgi sanāktu pārsteidzoši garšīgi, viņas mīklai pievieno nedaudz degvīna.

Raksta turpinājums - lapa #1
Iereibušas mīklas gatavošana pārsteidzoši maigiem un maigiem pīrāgiem nav grūta. Pirmkārt tas attiecas uz rauga mīklu, kuru alkohols mīl vairāk nekā jebkuru citu.
Degvīna mīkla
Pastāv konditorejas izstrādājumu receptes ar dažāda veida alkoholu - spirtu, degvīnu, vīnu, brendiju, rumu un pat alu.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Pirms 22 minūtēmgunta
Paldies par padomiem,šur tur taisnība,bet paties;ibā šodienas modei padoties-tad labāk taisnā ceļā uz trako māju. Ja runājam pa frizūrām,tad neviss sakārtotas frizūras ir parūkas,bet gan ''petuhi, izrobotās,un vēl t..ādas kur grūti nosaukt par matu sakārtojumu'' drīzāk-kā cēlos,tā vēlos.Runājot par apģŗēbu-piekakātas biksītes-šekums l pie ceļiem. Mēteļiem ,kleitām,blūzēm u.t.t. aizmugure garāka. Apsksties spogulī cik nevīžīgs cilvēks izskastās.Un par gaumi nestrīdās,tikai riebīgi ka kāds grib uzspiest šo riebīgo bezgaumes stilu.
0 0 Vakar 18:24Oof
Dumbass paliek dumbass,
Neko pielikt neko atņemt
0 0 Aizvakar 21:43Milda
Kad man nau ko ēst ēdu naudas puķi un nekas

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019