Kā pagatavot ābolu cepumus

Advertisement
Advertisement

Mana ģimene mīl ābolus, tāpēc manā virtuvē āboli vienmēr ir cienījami viesi. Man patīk ēst tos svaigus, bet mana meita un vīrs mīl ābolmaizītes. Tāpēc pirms diviem gadiem es ieviesu tradīciju - katru novembra sestdienu mēs, visa ģimene kopā, cepam ābolu cepumus.


Tieši vēsajos gada mēnešos mēs visvairāk vēlamies siltumu un komfortu, un to mums garantē gardais ābolu aromāts un ja vēl kombinācijā ar kanēli…

Raksta turpinājums - lapa #1
Ābolu cepumi

Šodien pastāstīsim , kā izcept maigus un smaržīgus cepumus ”Ābolītis”. Viss aizņem ne vairāk kā pusstundu laika!
SASTĀVDAĻAS

1 ābols
1 ēd.k. milti
0,5 ēd.k. cukurs
50 g sviesta
1 ola
1 tējkarote cepamais pulveris
0,5 tējk. kanēlis
15 g vaniļas cukura (pēc izvēles)
šķipsniņa sāls
PAGATAVOŠANA

1. Vispirms ieslēdziet cepeškrāsni uzkarsēties līdz 180 grādiem.
2. Ērtā traukā sajauciet mīkstu sviestu ar cukuru, pievienojiet olu.
3. Visu saputojiet ar mikseri.
4. Pievienojiet cepamo pulveri, izsijātus miltus, kanēli, vaniļas un sāls šķipsniņu. Iemaisiet mīklu.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 21:54 17.03Fiksais
Priekšroka vienmēr ir tr.līdzeklim kurš virzās pa galveno ceļu.
1 0 11:28 17.03Alda
Varbūt vajag smidzināt ar viegli rozā permangāna šķīdumu,vai zero coca colu,vai arī jāpārstāda svaigā orhideju zemē.Grūti teikt,vajag pamēģināt.
0 0 00:22 17.03Амина
Полный бред
Advertisement

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019