Kā pagatavot kafiju ar apelsīnu sulu

Advertisement
Advertisement

Neviens nezin bārmeņa vārdu, kurš pirmo reizi pasniedza kafiju ar apelsīnu sulu, bet apgalvo, ka dzēriens tika izgudrots Brazīlijā, kur karstais tropiskais klimats un augļu bagātība vedina uz drosmīgiem eksperimentiem.


Rezultātā šķietami tik atšķirīgu komponentu apvienojumā radās piesātināts dzēriens ar svaigu un neparastu garšu. Uz šodienu apelsīnu kafija cienītājiem visā pasaulē dāvā mundruma lādiņu katru dienu, palīdz pamosties un izjust visu jaunā rīta jaukumu.

Raksta turpinājums - lapa #1
Kafija ar apelsīnu

Kafiju ar apelsīnu var pagatavot karsta dzēriena vai auksta kokteiļa veidā. Abiem variantiem tev būs nepieciešama svaiga apelsīnu sula, miziņa un kafija.

Dzērienu var dažādot, pievienojot saldo krējumu, kanēli vai dažādus liķierus. Katrā gadījumā sanāk jaunu, neparastu garšu un aromātu gamma.
Karsta kafija ar apelsīnu sulu

Sastāvdaļas

• 20 g maltas kafijas
• 50 g svaigas apelsīnu sulas
• 5 g apelsīna miziņas
• 1 tējk. fruktozes
• 0,5 tējk. kanēļa

Pagatavošana

1. Samaisi apelsīna miziņu, kanēli un kafiju.
2. Apelsīna sulu samaisi ar karoti fruktozes.

3. Kafijas kanniņā ielej sastāvdaļas un uzvāri kafiju.
4. Kafija ar apelsīnu sulu gatava. Izbaudi tās unikālo garšu!
Auksta kafija ar apelsīnu sulu

Sastāvdaļas

• 3 tējk. kafijas
• 300 g apelsīnu
• 5 g apelsīna miziņas
• 2 ēd.k. trekna saldā krējuma
• 250 g ūdens
• cukurs pēc garšas
• ledus pēc vēlēšanās

Pagatavošana

1. Izvāri kafiju un ieliec dzesēties ledusskapī.
2. Apelsīnus pārgriez uz pusēm, izspied no tām sulu.
3. Blendera traukā ielej apelsīnu sulu, auksto kafiju, pievieno cukuru un saldo krējumu.
4. Visus komponentus blenderē ātrā režīmā 1 – 2 minūtes.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 21:54Fiksais
Priekšroka vienmēr ir tr.līdzeklim kurš virzās pa galveno ceļu.
0 0 Aizvakar 11:28Alda
Varbūt vajag smidzināt ar viegli rozā permangāna šķīdumu,vai zero coca colu,vai arī jāpārstāda svaigā orhideju zemē.Grūti teikt,vajag pamēģināt.
0 0 Aizvakar 00:22Амина
Полный бред
Advertisement

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019