“Klostera istabas” ekskluzīvā recepte! Ciemiņi nepacietībā gaida desertu…

Advertisement
Advertisement

Postpadomju laikos torte `Klostera istaba` – viena no visiecienītākajām. Šai receptei ir vairāki nosaukumi: `Malka zem sniega`, `Paugurs`, `Pagale`. Taču būtība viena un tā pati. Tās ir caurulītes no mīklas, saliktas kaudzītē un piesātinātas ar krējuma krēmu. Parasti ‘Klostera istabu’ gatavo ar konservētu ķiršu pildījumu. Man labāk garšo torte ar melnām plūmēm un riekstiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
Torte “Klostera istaba”

Sastāvdaļas mīklai

• 3 olas
• 1 glāze cukura
• 1 glāze krējuma
• 250 g margarīna
• 4 glāzes miltu
• 0,5 ēd.k. sodas
• etiķis sodas dzēšanai

Sastāvdaļas pildījumam

• 200 g melno plūmju
• 200 g grieķu riekstu
• 100 g magoņu sēkliņas

Sastāvdaļas krēmam

• 1 l krējuma
• 350 g cukura
• 1 šokolādes tāfelīte rotāšanai
Pagatavošana

1. Atdali dzeltenumus no baltumiem, dzeltenumus sarīvē ar cukuru.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 22:50rainers
so true
0 0 Vakar 14:16...
Idiotu bars
0 0 Aizvakar 18:16Sieviete
Visus egoistus, centrētos uz sevi pamest, mīlēt sevi, cienīt sev, neļaut par sevi bradāt kā par dubļu peļķi, nebūt ideālai ,bet būt laimīgai, pārgulēt sevis dēļ ,bet ne tāpēc, ka to grib viņš.Uz priekšu meitenes!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017