“Klostera istabas” ekskluzīvā recepte! Ciemiņi nepacietībā gaida desertu…

Advertisement
Advertisement

Postpadomju laikos torte `Klostera istaba` – viena no visiecienītākajām. Šai receptei ir vairāki nosaukumi: `Malka zem sniega`, `Paugurs`, `Pagale`. Taču būtība viena un tā pati. Tās ir caurulītes no mīklas, saliktas kaudzītē un piesātinātas ar krējuma krēmu. Parasti ‘Klostera istabu’ gatavo ar konservētu ķiršu pildījumu. Man labāk garšo torte ar melnām plūmēm un riekstiem.

Raksta turpinājums - lapa #1
Torte “Klostera istaba”

Sastāvdaļas mīklai

• 3 olas
• 1 glāze cukura
• 1 glāze krējuma
• 250 g margarīna
• 4 glāzes miltu
• 0,5 ēd.k. sodas
• etiķis sodas dzēšanai

Sastāvdaļas pildījumam

• 200 g melno plūmju
• 200 g grieķu riekstu
• 100 g magoņu sēkliņas

Sastāvdaļas krēmam

• 1 l krējuma
• 350 g cukura
• 1 šokolādes tāfelīte rotāšanai
Pagatavošana

1. Atdali dzeltenumus no baltumiem, dzeltenumus sarīvē ar cukuru.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 1 Aizvakar 18:27EMA
NAV KO ĒST NU KO
0 0 11:23 18.07Tu
Nelasiet šī 150 kilogramīgā cilvēka komentārus.... :)
0 1 20:33 17.07Laura
Vienreiz man tā bija .Takā ,tā ir liela patiesība!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017