Laucinieku kotletes pēc speciālas receptes: sanāk maigākās kotletes, ēdiens ir tīrais atradums!

Advertisement
Advertisement

Eksistē ikdienas ēdieni, eksistē svētku, bet ir arī kotletes. Ir grūti atrast populārāku un universālāku cienastu: piederas vienmēr un visur.

 

Bet, ja kotletes pagatavotas no diētiskās truša gaļas, sanāk vispār pasaka: viegli pārstrādājams, veselīgs cienasts pašiem mazākajiem gardēžiem un pieaugušajiem, kuri ciena veselīgu ēdienu.

 

Raksta turpinājums - lapa #1
Kotletes no truša

Sastāvdaļas
• 400 g truša gaļas
• 50 ml 10 % saldā krējuma
• 1 liels rieciens sakaltušas kviešu maizes
• 2 vistu olas vai 6 paipalu
• sāls, pipari pēc garšas
• 3 pētersīļu zariņi
• 3 selerijas zariņi
Pagatavošana
1. Truša fileju sagriez nelielos gabaliņos un samal gaļas maļamā mašīnā kopā ar zaļumiem.
2. Maizes riecienu salauz, saliec bļodā, pārlej saldo krējumu. Atstāj mirkt 10 minūtes.
3. Maltai gaļai pievieno olas un izmērcēto maizi, kārtīgi samaisi, viegli pasāli un sapiparo pēc garšas. Maltās gaļas konsistencei jābūt viendabīgai un gaisīgai.
4. No iegūtās masas izviļā vienādas formas kotletes, periodiski samērcējot rokas ar ūdeni.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 06:06vanda
Precīzi par Zivīm, Dvīņiem un Strēlniekiem!
0 0 13:19 14.02mārīte
nepiežmiedz savas IESPĒJAS pārāk strikti.. (M.M.)
0 0 19:09 12.02mārite
..orģināls, varbūt, ir tikai EGO - vien tikai KĀ to pārtulkos...

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019