Lūk, kāpēc PSRS laikos baltmaize bija garšīgāka! Bērnībā ar ievārījumu to bāzu aiz abiem vaigiem…

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #2
Padomju laikos visu maizi gatavoja pēc gostiem (standartiem). Eksistēja pat speciāli raksti, kuros bija pa etapiem aprakstīts, kā sagatavot griežamo baltmaizi. Ražotājiem nebija ne mazākās iespējas atkāpties no standarta.
Galvenais tehnoloģiskais moments – maizes gatavošana ar ieraugu. Sākumā no lielākās miltu daļas (apmēram 60% no vajadzīgā daudzuma), rauga un ūdens gatavoja ieraugu. Tālāk sekoja ilgs raudzēšanas process (ap 4 stundām).

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 16:28 26.01dace
Labi padomi bagaatnieceem!
0 0 13:18 22.01g
ja vēl novilks līdz četrdesmit.
0 0 18:21 21.01Anna
Wow, Tas ir iists vecis, 20 raidiijumos pabijis un 20 koncertos, ljoti smags darbs! Plus vienaa no raidiijumiem sev kuci nokjeera! Plus ar piekabi!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019