Lūk, kāpēc PSRS laikos baltmaize bija garšīgāka! Bērnībā ar ievārījumu to bāzu aiz abiem vaigiem…

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
Kad ieraugs bija gatavs, tam pievienoja pārējo miltu daļu, margarīnu un cukuru. Pēc tam sekoja vēl viens raudzēšanas process (ap 1,5 stundām). Grūti iedomāties, ka kopumā vienas griežamās baltmaizes pagatavošanai pagāja ap 7 stundām!
Šodienas ražotājiem nav izdevīgi tērēt tik daudz laika maizes pagatavošanai. Un vairākums tehnoloģisko līniju nedod iespēju veikt raudzēšanu. Visbiežāk baltmaizi gatavo pēc paātrinātas tehnoloģijas, samazinot gatavošanas laiku līdz 3 stundām.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 11:55 13.01valdis
Visu atrisinās ātro kredītu iestādes.
0 0 20:53 10.01lailai
cik labi, ka manam 50 nav karmas - esmu brīva savā izvēlē - urrāāā!!! HAHA

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019