Lūk, kāpēc PSRS laikos baltmaize bija garšīgāka! Bērnībā ar ievārījumu to bāzu aiz abiem vaigiem…

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
Tāpat maizes kvalitāti ietekmēja tas, ka daudzi mūsdienu ražotāji pārstāja izmantot margarīnu. Tā rezultātā griežamā baltmaize zaudēja savu spilgti izteikto piena garšu. Turklāt, ļoti svarīgi kādā krāsnī tiek gatavota maize, agrāk to cepa gāzes cepeškrāsnīs, tad sanāca plāna garoziņa un ar sīkporainu mīkstuma struktūru.
Šodien vairākums maizes cepšanas krāsnis ir elektriskas, tādēļ cieš maizes kvalitāte, jo maizes garoziņa sanāk stipri izkaltēta.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 21:33 03.01Aigars
Vispar atteikties no to meslu lietosanas,izlist no telefona un ieraudzit to kas tev ir apkart . Cilveki,kuriem tu esi svarigs,vienmer atradis veidu,ka ar tevi sazinaties.
1 0 17:49 03.01Dace
Apmeram jau to nojautu,daži pat neatļaujas apsveikt Jaunā gadā!!
0 0 08:51 03.01D.k.
Nebūtu par sliktu arī tagad palasīt csdd noteikumus .kaut pēc 15 gadiem.Pašai būs drošāk.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © Torno.lv 2012 - 2019