Lūk, kāpēc PSRS laikos baltmaize bija garšīgāka! Bērnībā ar ievārījumu to bāzu aiz abiem vaigiem…
11.10.2017
Raksta turpinājums - lapa #4 ![]() Foto: takprosto.cc Tāpat maizes kvalitāti ietekmēja tas, ka daudzi mūsdienu ražotāji pārstāja izmantot margarīnu. Tā rezultātā griežamā baltmaize zaudēja savu spilgti izteikto piena garšu. Turklāt, ļoti svarīgi kādā krāsnī tiek gatavota maize, agrāk to cepa gāzes cepeškrāsnīs, tad sanāca plāna garoziņa un ar sīkporainu mīkstuma struktūru. ![]() Foto: takprosto.cc Šodien vairākums maizes cepšanas krāsnis ir elektriskas, tādēļ cieš maizes kvalitāte, jo maizes garoziņa sanāk stipri izkaltēta. Patika redzētais? Iesaki draugiemSaistītie rakstiSpied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem![]()
Jaunākie komentāri
Pierakstīties iknedēļas jaunumiem |