Lūk, kāpēc mazgāt gaļu pirms gatavošanas ir nāvīgi bīstami!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #2
Rēķinoties ar to, ka tu taisies gaļu gatavot nevis ēst jēlu, to mazgāt nav nekādas nozīmes – visas baktērijas labi ies bojā siltuma iedarbībā. Ko nevar teikt par baktērijām, kuras nokļuvušas uz virtuves piederumiem, piedevām tik pamatīgi, ka to iznīcināšanai nāksies veikt ne vienu vien pamatīgu tīrīšanu. Tieši šie inficētie virtuves priekšmeti vēlāk var kalpot kā nopietnas saindēšanās avotu ar pārtiku.
Īpaši tas attiecās uz vistas gaļu, jo tieši tā visbiežāk ir salmonellas infekcijas iemesls. Vistas gaļas mazgāšanas laikā ūdens pilieni aizlido līdz 1 metra attālumam. Ja tu vēl aizvien šaubies, paskaties uz slavenu šefpavāru gatavošanas manieri, kuri gaļu nekad nemazgā, bet obligāti mazgā rokas pēc saskares ar to.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 1 16:49 06.08Tamāra
Precīzāk nepateiksi! 99%

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017