Lūk, kāpēc mazgāt gaļu pirms gatavošanas ir nāvīgi bīstami!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
2. Tā vietā, lai mazgātu gaļu, pēc pirkuma tās virsmu nosusini ar papīra dvieli un liec uz pannas. Papīru, ar kuru susināji gaļu, obligāti izmet, bet rokas kārtīgi nomazgā ar ziepēm zem karsta ūdens strūklas.
3. Nav ieteicams arī mazgāt gaļu, kas pirkta sasaldēšanai. Mazgāšana ne tikai nepaglābs no baktērijām, bet arī ievērojami samazinās tādas gaļas uzglabāšanas termiņu. Nosusini gaļu ar tiem pašiem papīra dvieļiem, iepako un droši liec saldētavā uzglabāšanai.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 14:14 24.07mārīte
visas nevar būt Kameronas (ja par apģērbu - vispirms uz ballīti , tad citur kaut kur, uz kūti , beidzot veļasmašīnā)
0 0 13:40 24.07Lapsa
Man, piemēram, visas pārvērtības nemaz nepatika....
1 0 10:09 24.07juta
Attēlam - Mīlestība ir viss, kas tev vajadzīgs? = varbūt, ka viņai mīlestība pie pakaļas?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017